Ένας τεχνικός στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ αποκαλύπτει ότι είχε μια συνάντηση με ένα ον που δεν ήταν άνθρωπος

Είναι ένα αιώνιο ερώτημα για τους αφελείς ηταν : αν είμαστε μόνοι στο σύμπαν; Η Πολεμική Αεροπορία των Ηνωμένων Πολιτειών προσπάθησε να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα μέσω επιστημονικής ανάλυσης 12.618 αναφορών αγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων (UFO) που ερευνήθηκαν σε τρία διαδοχικά έργα που βασίζονται στην αεροπορική βάση Wright-Patterson, που βρίσκεται στην κομητεία Washington. Greene στην πολιτεία του Οχάιο των ΗΠΑ.

Αυτά περιελάμβαναν το Project Sign, το οποίο ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 1947 και τελείωσε τον Φεβρουάριο του 1949. Project Grudge (Project Resentment), μια μειωμένη συνέχεια του Sign που έληξε τον Αύγουστο του 1949. και Project Blue Book , από τον Μάρτιο του 1952 έως τον Δεκέμβριο του 1969, τη μεγαλύτερη σε διάρκεια επανάληψη της έρευνας της Πολεμικής Αεροπορίας για θεάσεις UFO.

Και πιο πρόσφατα, έχουμε ένα πραγματικό τσουνάμι πληροφοριών ως αποτέλεσμα των βίντεο που καταγράφηκαν από Αμερικανούς στρατιωτικούς πιλότους που φαίνεται να δείχνουν μυστηριώδη αντικείμενα να κινούνται με ταχύτητα και να εκτελούν πολύπλοκους εναέριους ελιγμούς και οι ορδες που έλεγαν για δήθεν γελοίες θεωρίες συνωμοσίας επι σειρά μπήκαν στις τρύπες τους . Τώρα όμως έχουμε μια αποκάλυψη που ξεπερνά όλα αυτά.

Ανεξήγητες συναντήσεις
Ένας παρασημοφορημένος πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ είναι ο τελευταίος σε μια μακρά σειρά στρατιωτικού προσωπικού που ανέφερε περίεργα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα που προφανώς ενδιαφέρονται για εγκαταστάσεις πυρηνικών όπλων.

Ο πρώην τεχνικός πυρηνικών όπλων της USAF Adrian Reister ήταν εγκατεστημένος στην αεροπορική βάση Whiteman στο Μιζούρι από το 2003 έως το 2007 και είχε εκτεταμένες γνώσεις για το αεροσκάφος που λειτουργούσε από τη βάση, συμπεριλαμβανομένου του προηγμένου βομβαρδιστικού Northrop Grumman B-2 Spirit.

Αλλά σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις είδε ένα UFO που δεν έμοιαζε ούτε κινούνταν με κανένα γνωστό τύπο αεροσκάφους. Ο Ράιστερ ήταν μέλος μιας ομάδας που διατηρούσε πυρηνικά όπλα στη βάση, εκπαιδεύτηκε στον χειρισμό τους και παρείχε ασφάλεια στις εγκαταστάσεις.

Adrian Reister, πρώην τεχνικός πυρηνικών όπλων USAF
Περιέγραψε μια περίεργη εμπειρία που είχε ενώ επέβλεπε την κίνηση μιας από τις πυρηνικές συσκευές μέσα στη βάση Whiteman.

"Παρατήρησα ένα φως ή σφαίρα να αιωρείται κατά μήκος της κορυφής της γραμμής των δέντρων, νόμιζα ότι ήταν απλώς ένα αστέρι εκείνη τη στιγμή, αλλά καθώς συνέχισα να ερευνώ την περιοχή, το φως / σφαίρα εκτοξεύτηκε πάνω από τις κορυφές των δέντρων και παρέμεινε εκεί για κάποιο διάστημα. Ίσως ήταν δορυφόρος, σκέφτηκα", είπε ο Ράιστερ, υπενθυμίζοντας ότι ήταν σε εγρήγορση λόγω της δουλειάς που έκανε.

Στη συνέχεια, όμως, ακριβώς τη στιγμή που έφτασε μια ομάδα μεταφορών, η σφαίρα «αναπήδησε» στον ουρανό, στη συνέχεια επιτάχυνε προς τα αριστερά (βόρεια), στη συνέχεια κατέβηκε κατά 90 μοίρες και εξαφανίστηκε. Είχε μια παρόμοια εμπειρία στη βάση λίγο αργότερα, αλλά σε αυτή την περίπτωση ήταν μια ενιαία λαμπερή σφαίρα, την οποία περιέγραψε με κιτρινωπό-λευκό χρώμα.

Αλλά αυτή δεν είναι η πιο περίεργη εμπειρία που είχε ο Reister ενώ βρισκόταν στην πυρηνική βάση. Το καλοκαίρι του 2006, ενώ εργαζόταν σε μια νυχτερινή βάρδια διατηρώντας μια εικονική βόμβα πρακτικής άσκησης, ο τεχνικός πυρηνικών όπλων συνάντησε αυτό που περιέγραψε ως «σκιερό ον».

Άκουσε πρώτα βήματα, αλλά όχι τον γνωστό ήχο ενός από τους φίλους του στην Πολεμική Αεροπορία με τυπικές μπότες μάχης. Ο μυστηριώδης εισβολέας φαινόταν να περπατάει ξυπόλητος γύρω από τη βάση υψηλής ασφάλειας. Αφού άκουσε βήματα μερικές φορές, σηκώθηκε για να ερευνήσει και είχε μια ανατριχιαστική συνάντηση με κάτι που δεν ήταν εντελώς ανθρώπινο.

«Είδα αυτό που πραγματικά δεν μπορώ να περιγράψω ως τίποτα άλλο από μια μαύρη μάζα σε σχήμα ανθρώπου ύψους σχεδόν 2 μέτρων», θυμάται ο πιλότος. «Δεν ήταν πραγματικά σκιά, αλλά κάτι ελαφρώς θολό και δεν αντανακλούσε καθόλου φως».

Η βάση προστατεύεται ανά πάσα στιγμή και είναι σχεδόν αδύνατο για ένα μη εξουσιοδοτημένο άτομο να έχει πρόσβαση στις εσωτερικές περιοχές μέγιστης ασφάλειας χωρίς να εντοπιστεί. Αλλά κάποιος ή κάτι κατάφερε να πλησιάσει πολύ κοντά σε έναν χώρο αποθήκευσης όπλων χωρίς να ενεργοποιήσει κανέναν συναγερμό.

Αυτή την εβδομάδα μάθαμε ότι ένα νέο γραφείο στο Πεντάγωνο θα διερευνήσει τις θεάσεις αγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων . Η δημιουργία του νέου γραφείου εγκρίθηκε βάσει του νόμου περί εξουσιοδότησης για την εθνική άμυνα τον Δεκέμβριο, ο οποίος απαιτεί απλώς την αντιμετώπιση αγνώστων εναέριων φαινομένων.

Είναι αυτό το νέο άνοιγμα που έκανε τον Reister να αισθάνεται ότι μπορεί να μιλήσει τώρα για αυτο που βίωσε, αλλά παρόμοιες αναφορές υποδηλώνουν ότι ο στρατός έχει εδώ και καιρό ανεξήγητες συναντήσεις οχι μονο με UFO .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications