Συνταγματάρχης των ΗΠΑ διαρρέει τις συντεταγμένες των αρχαίων ερειπίων της Ανταρκτικής

Σύμφωνα με τον Δρ. Michael Salla, ειδικό στη διεθνή πολιτική και την εξωπολιτική, στις 26 Δεκεμβρίου 2021, ο πληροφοριοδότης του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών, με αρχικά JP, έλαβε ένα σύνολο γεωγραφικών συντεταγμένων από έναν άγνωστο συνταγματάρχη του αμερικανικού στρατού. είπε να τα δημοσιοποιήσει. Ο JP είχε δει τον αξιωματικό σε μια απόρρητη ενημέρωση στην οποία συμμετείχε σε μια στρατιωτική βάση όπου βρίσκεται αυτή τη στιγμή, όπου του είπαν για αρχαία ερείπια που βρέθηκαν στην Ανταρκτική .

Οι συντεταγμένες που δόθηκαν στο JP φαίνεται να δείχνουν ένα μεγάλο κτιριακό συγκρότημα που βρίσκεται περίπου 240 χλμ από τις ακτές της Ανταρκτικής στο Kuin Maud Land. Αυτή είναι μια περιοχή που διεκδικήθηκε από το Φύρερ και όπου ιδρύθηκε κρυφά μια αποικία κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου την Βάση 211 , πριν την εγκατάλειψη της Γης , ώστε να αφεθεί στο έλεος των φυλων των ερπετοειδών εξωγήινων, ίδου τι έλεγαν τότε: ( " είμαστε μια Νέα Παγκόσμια Τάξη και κυβέρνηση, είτε τους αρέσει είτε όχι. Με τη συμφωνία ή όχι. Το μόνο ερώτημα είναι αν αυτή η μορφή της κυβέρνησης πρέπει να επιτευχθεί σε εθελοντική βάση ή με τη βία. " - Από φυλη των ερπετών , Γερουσία των ΗΠΑ, 17/02/1950 -) εφόσον ορδές πήραν το μέρος του κάκου οχι μονο τοτε αλλα και τώρα θα γευτούν τους καρπούς των πράξεων τους σε προηγούμενες ζωές τους, η ανταπόδοση μπορεί να περιμένει ..

Ο ηθικός και πνευματικός ξεπεσμός ήδη έχει φτάσει στο πάτο σε μολις 90 χρόνια κυριαρχιας του κακου , τα ζωντανά δεν πρόκειται να γίνουν άνθρωποι , το αντίθετο γίνεται σε καθε κύκλο της ζωής τους πέφτουν ολο και πιο χαμηλά, οι δήθεν μορφωμένοι και πολιτισμένοι ειναι ηθικά και πνευματικά 500 χρονια πίσω απο αυτούς που ζούσαν πριν 50-100 χρόνια και χωρις να έχουν πτυχία , εξάλλου η ώρα του μεγάλου ενιαυτού πλησιάζει αλλα 500 χρόνια εμείναν κυριαρξιας του κακου, για να ξεβρομίσει η Γη απο φυλές των ερπετών και να γίνει μια νέα αρχή όπως πριν εκατομμύρια χρόνια (βλέπε θέα Αθήνα ), αλλά αυτά ειναι για μύστες και οχι για θνητούς που δεν καταλαβαινουν την τύφλα τους και τα βλέπουν όλα ελληνοκεντρικά και οχι διαπλανητικά, το ότι στην ελληνική μυθολογία η Λητώ, η μητέρα του Απόλλωνα, καταγόταν από τη χώρα των Υπερβορείων δεν τους λέει κάτι .

Τα ερείπια βρίσκονται σε μια υπερυψωμένη περιοχή χωρίς πάγο, πολλά μίλια μακριά από τις δύο κοντινές νορβηγικές βάσεις, το Troll και το Tor. Αυτοί είναι οι δύο πλησιέστεροι ερευνητικοί σταθμοί της Ανταρκτικής στις συντεταγμένες.

Ο Αντισυνταγματάρχης λέει ότι ο στρατός των ΗΠΑ εργάζεται μέσα σε πολλά κτίρια στα ερείπια, ένα από τα οποία περιέχει κάποιου είδους «αστρικής πύλης» που επιτρέπει στιγμιαία ταξίδια στο ηλιακό μας σύστημα. Η εκτίμηση του μεγέθους του ερειπίου, χρησιμοποιώντας το Google Earth, είναι περίπου 830 μέτρα.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για αυτό, αλλά αναμένεται ότι στο εγγύς μέλλον ο αντισυνταγματάρχης θα δώσει περισσότερες πληροφορίες για τα ερείπια, όπως πόσο παλιά ήταν .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications