«Σκύψε πιο κάτω δεν θα το ξαναπώ» : Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον σάτυρο ρασοφόρο

Σοκ προκαλούν οι καταγγελίες της 17χρονης -σήμερα- κοπέλας για τον βιασμό της από τον σάτυρο ρασοφόρο, Στέφανο Βερλέκη, στα Κάτω Πατήσια.

Αδυνατεί να χωρέσει ανθρώπου νους όσα υπέφερε το 17χρονο -σήμερα- κορίτσι από τα Κάτω Πατήσια στα χέρια του σάτυρου ρασοφόρου Στέφανου Βερλέκη, όπως τα περιέγραψε η ίδιο η ανήλικη στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς!

Ξεδιπλώνοντας το κουβάρι της σεξουαλικής κακοποίησής της από τον 37χρονο ιερέα, η 17χρονη ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος παρακολουθούσε τις θεατρικές παραστάσεις στις οποίες συμμετείχε όταν φοιτούσε στο γυμνάσιο, λόγω της γνωριμίας του με τη θεία της.

Οταν ξεκίνησε να πηγαίνει στο Κατηχητικό, ο σατανικός παπάς προσπαθούσε με κάθε τρόπο να αποσπάσει πληροφορίες για την προσωπική ζωή της και μάλιστα ρωτούσε αν είχε σχέση με κάποιο αγόρι, συμβουλεύοντάς τη να έχει κοντά της τον πνευματικό της.

«Μου έλεγε ότι “τον πνευματικό πρέπει να τον έχεις, να είναι ο Θεός σου, να είναι η μαμά σου, να είναι ο μπαμπάς σου, να είναι η αδελφή σου, να είναι τα πάντα ο πνευματικός σου… πάνω απ’ όλα γιατί είναι η σύνδεσή σου με τον Θεό”. Ας πούμε με την Τζένη (σ.σ.: αναφέρθηκε σε μια κοπέλα που πήγαινε πρώτη λυκείου) ήταν συνέχεια μαζί… “Ξέρεις, με την Τζένη υπάρχουν κάποια στάδια που πρέπει να ολοκληρώσεις” μου λέει… Και του λέω: “Τι στάδια;” Μου λέει: “Ας πούμε με την Τζένη τα έχουμε ολοκληρώσει σχεδόν όλα”…» κατέθεσε το ανήλικο κορίτσι, που έπεσε θύμα κακοποίησης στα 14 του!

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ακόμη, ο παπα-Στέφανος την παρότρυνε να του στέλνει φωτογραφίες στο Instagram, ζητώντας της να του δείξει όχι το πρόσωπό της, αλλά «λίγο πιο κάτω», χωρίς εκείνη να μπορεί να καταλάβει πού το πήγαινε. Ωστόσο, οι πονηρές διαθέσεις του έγιναν αντιληπτές όταν, κατά τη διάρκεια μιας εξομολόγησης, της ζήτησε να παίξουν ένα… παιχνίδι.

«Εκλεισα τα μάτια μου, έτρεμα πάρα πολύ. Μου λέει “μην τρέμεις, να δεις που κατά τη διάρκεια αυτών των βημάτων θα νιώθεις μια γαλήνη, θα ηρεμήσεις από τα προβλήματά σου και θα νιώθεις καλύτερα”».

Οπως κατέθεσε η 17χρονη, η οποία αποπειράθηκε δύο φορές να αυτοκτονήσει, ο 37χρονος έπιασε στη συνέχεια το χέρι της και το ακούμπησε πάνω στο μόριό του.

Του λέω “όχι, δεν θέλω”. Μου λέει “μη φοβάσαι, δεν είναι κάτι” και μου πήρε πάλι το χέρι με το ζόρι και το έβαλε εκεί και το ακουμπούσε μόνος του. Μου λέει “γιατί φοβάσαι, θες να σου δώσω ένα φιλάκι;”. Και μου έδωσε ένα φιλί στο στόμα και εκείνη τη στιγμή ένιωσα πολύ άβολα… Από τον φόβο μου δεν μπορούσα να επικοινωνήσω με το σώμα μου… Και είχε πάρει το χέρι μου στο πράμα του και με φιλούσε και μου λέει “αυτή θα είναι η κρυφή μας σχέση και δεν θα πρέπει να το πεις σε κανέναν… Εντάξει, κουκλάρα μου; Δεν πρέπει να το μάθει κανένας, γιατί αλλιώς θα κινδυνεύσεις…”» ανέφερε το άτυχο κορίτσι, προσθέτοντας ότι φοβήθηκε πως ο ιερέας θα τη σκοτώσει.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications