Οι ανήλικοι μπαίνουν στο στόχαστρο των μαζικών εμβολιασμών - Μ.Γκάγκα: «Σχεδιάζουμε MEGA-εμβολιαστικό κέντρο για παιδιά»

Τα παιδιά μπαίνουν στο στόχαστρο των μαζικών εμβολιασμών και μάλιστα με την δημιουργία Μega εμβολιαστικού κέντρου σχεδιάζει το υπουργείο Υγείας, όπως ανακοίνωσε μιλώντας στην ΕΡΤ1 η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα.

Κάλεσε μάλιστα τους παιδιάτρους να βοηθήσουν ώστε να αυξηθούν οι εμβολιαστικές γραμμές για τα παιδιά.

Έτσι η αναπληρώτρια υπουργός επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που ήρθαν χθες βράδυ και έκαναν πρώτη αναφορά για το συγκεκριμένο σχεδιασμό.

Αυτό ενδέχεται να «στηθεί» στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης. Παρά το γεγονός ότι δεν έχει ληφθεί ακόμη μια συγκεκριμένη απόφαση για το συγκεκριμενο χώρο, η κυβέρνηση βλέπει ανάγκη για δημιουργία ενός μεγάλου εμβολιαστικού κέντρου για παιδιά.

Δεν θα σταματήσει να λειτουργεί ως νοσοκομείο

Εφόσον το σχέδιο τεθεί σε εφαρμογή, το εν λόγω παιδιατρικό νοσοκομείο σε κάθε περίπτωση δεν θα σταματήσει να λειτουργεί ως νοσοκομείο, ωστόσο θα τεθεί εκτός εφημεριών, με τα περιστατικά που θα αναλάμβανε υπό κανονικές συνθήκες να διοχετεύονται στα άλλα δύο παιδιατρικά νοσοκομεία της πρωτεύουσας (Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού και Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»).

Και εννοείται γιατί θα πρέπει να φτιαχτεί ένα εμβολιαστικό κέντρο για παιδιά εντός παιδιατρικού νοσοκομείου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications