Μυρτώ Αλικάκη: «Μέσα σε μία νύχτα έχασα την ιδιωτικότητά μου όταν προβλήθηκε η  Αναστασία  - Ήταν ένα σοκ»

Μία αναδρομή στο παρελθόν και την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη σειρά «Αναστασία» έκανε η Μυρτώ Αλικάκη.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή After Dark και μίλησε στον Θέμη Γεωργαντά για τις μνήμες της από την σειρά.

Όπως εξήγησε αρχικά, τα γυρίσματα είχαν ολοκληρωθεί πολύ καιρό πριν την προβολή της σειράς, άρα η ίδια δεν γνώριζε τι γνώμη θα είχε το κοινό.

«Ήταν ένα σοκ. Εκείνα τα χρόνια όταν ξεκινούσε να προβάλλεται μια σειρά, τα γυρίσματα είχαν σχεδόν ολοκληρωθεί. Στην διάρκεια των γυρισμάτων δεν είχα καμία επαφή. Δεν ήξερα τι impact θα μπορούσε να έχει η σειρά στον κόσμο. Δουλεύαμε σε ένα υπέροχο, προστατευμένο περιβάλλον. Όταν προβλήθηκε η σειρά, έχασα μέσα σε μια νύχτα την ιδιωτικότητά μου», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια εξήγησε πως η δημοσιότητα που κέρδισε από την σειρά της άρεσε από την μία πλευρά, όμως από την άλλη την φόβισε λίγο.

«Ήταν πολύ παράξενο να σε αναγνωρίζουν όλοι στον δρόμο, να ασχολούνται μαζί σου και να σε φωνάζουν Αναστασία. Είχε και αυτό το χαρακτηριστικό το σ@ξουαλικό αυτός ο ρόλος, εγώ στα 21 μου δεν ήξερα που πάω. Ήρθε και μου φορέθηκε ένα πράγμα και χρειάστηκε διαχείριση. Με έκανε να νιώσω πολύ δυνατή στο πως το διαχειρίστηκα κι ισορρόπησα τελικά, και δεν έχασα τον στόχο μου», δήλωσε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications