Κ.Ρένεση: «Σαν Λουδοβίκος ξιπασμένος πουλάς σε μια νύχτα έναν ολόκληρο λαό»

Κατακεραυνώνει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση, η οποία έκανε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την οποία αναφέρεται σε όλες τις παλινωδίες που εξόργισαν τους πολίτες τα τελευταία δυόμισι χρόνια.

Από τον διορισμό του Δημήτρη Λιγνάδη στο Εθνικό Θέατρο, μέχρι τους χιλιάδες νεκρούς από κορωνοϊό και τα λεφτά που μοίρασε στα ΜΜΕ η λίστα Πέτσα, η Κλέλια Ρένεση καταλήγει σημειώνοντας: «Νομίζω πως είδαμε αρκετά για να πούμε με σιγουριά πως η αλητεία και η αριστεία… ένα τσιγάρο δρόμος».

Μάλιστα αναφερόμενη τον Κ.Μητσοτάκη τονίζει «είδαμε τη χυδαιότητα του να σε εμπιστεύεται ένας ολόκληρος λαγός για μια καλύτερη μέρα, και συ σαν Λουδοβίκος ξιπασμένος να τον πουλάς νύχτα και να κάνεις φιγούρα για τα μάτια των ξένων και μόνο».

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«-ΕΙΔΑΜΕ να αλλάζετε νομοθεσίες για να βάλετε τον Λιγνάδη στο Εθνικό θέατρο. Απεδείχθη τραγικό λάθος. Είπατε συγγνώμη; Ποτέ! Για την υπεροψία της βασιλικής απόφασης «όποιον γουστάρω βάζω, βράσε τις δημοκρατικές διαδικασίες»..

-ΕΙΔΑΜΕ να μας κοιτάτε κατάματα πριν έρθει ο κοβιντ στην Ελλάδα, και να μας λέτε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, ότι τα έχετε όλα υπό έλεγχο.

-ΕΙΔΑΜΕ από τότε μέχρι σήμερα χιλιάδες νεκρούς, χιλιάδες ανέργους κ οικονομικά εξαθλιωμένους συμπολίτες μας απο τα λοκ νταουν. Και βεβαίως καινούριες ΜΕΘ μηδέν!

-ΕΙΔΑΜΕ να μας εμπαίζετε, αναθέτοντας μελέτες με αντικείμενο την αναγκαιότητα των Μεθ κ ποια η διαφορά με την απλή δια σωλήνωση εκτός Μεθ κ βεβαίως όταν δημοσιοποιήθηκε η ίδια σας η μελέτη , αποδεικνύοντας την χρησιμότητα των Μεθ κ τα ποσοστά θνησιμότητας εκτός Μεθ, μαγικά κάπου χάσατε το χαρτάκι… αχουτα μωρε

-ΕΙΔΑΜΕ να φτιάχνετε κάτι λίστες Πέτσα κ να εξαγοράζετε τα ΜΜΕ

-ΕΙΔΑΜΕ επίσης ότι από τότε δεν ξανακούσαμε την παραμικρή αλήθεια στις ειδήσεις.

-ΕΙΔΑΜΕ να διαρρέουν κυβερνητικά ραβασάκια κατεύθυνσης των ειδήσεων αλλά και πάλι δεν ιδρώσατε…. μην ξεχνάμε οτι πήρατε και την ΕΥΠ μαζί με το Μαξίμου, άρα ζήσε Μαη μου να φας τριφύλλι

-ΕΙΔΑΜΕ να καταδιώκετε δημοσιογράφους που προσπαθούν σε αντίξοες συνθήκες να ενημερώσουν τον κόσμο για τα σκάνδαλα στα οποία μπλέκεται η κυβέρνηση με στοιχειοθετημένη έρευνα

ΕΙΔΑΜΕ πως ενα σκάνδαλο «βλέπε Νοβαρτις» αποχαρακτηρίζεται απο σκάνδαλο γιατι έτσι απλα θέλει ο αφέντης και βεβαίως « πίστευε και μη ερεύνα»

-ΕΙΔΑΜΕ πως τα λεφτα που αποδίδουμε στους φορους μας, αντι να γίνουν προσλήψεις γιατρών, αναβάθμιση του ΕΣΥ, διορισμο καθηγητων για τα παιδια μας, παροχες για μια πιο αξιοπρεπη ζωη κ ισως ενα πιο αξιοπρεπές τέλος, εγιναν Ραφαλ για να την βγεις ωραίος

-ΕΙΔΑΜΕ οτι ο υπουργος προστασίας του πολίτη, τελικα το μονο που δεν κανει, ειναι να προστατευει τον πολιτη. Τον εκφοβίζει, τον εξευτελίζει, τον εξαθλιώνει, τον αφήνει ερμαιο πυρκαγιών κ παγετών και στο τέλος του πετάει μισο κουλούρι σαν Μεσσίας απ τα λιντλ

-ΕΙΔΑΜΕ τη χυδαιοτητα του να σε εμπιστευται ενας ολόκληρος λαγός για μια καλύτερη μερα, και συ σαν Λουδοβικος ξιπασμενος να τον πουλάς νύχτα και να κανεις φιγούρα για τα ματια των ξένων και μόνο.

-ΕΙΔΑΜΕ την Ανάπτυξη που φέρατε. Μια χωρα προς πώληση σε τιμ ευκαιρίας σε ξένους επενδυτές που το μονο που καταλαβαινουν είναι το κέρδος.

-ΕΙΔΑΜΕ πως αποχαρακτηρίσατε δεκάδες περιοχές natura για να βρουν εδαφη πρόσφορα οι ορεξεις των φιλων σας.

-ΕΙΔΑΜΕ πως ειναι να εχεις εναν ολοκληρο λαο σε λοκ νταουν αστυνομοκρατουμενο, οσο εσυ κανεις φαγοπότια υπεράνω νομου. Ε βέβαια.. κοινος θνητος εισαι;…

-ΕΙΔΑΜΕ πως μια κυβέρνηση μπορεί να λειτουργήσει σαν μια εταιρεία με φιλομαφιοζικα βιτσια. Οτι γουστάρουμε κάνουμε, εχουμε την Ευπ , έχουμε και τα μιντια, εχουν την τυφλα τους. Παμε βουρ, το χερι πιο βαθια. Στους επενδυτικούς μας κολλητούς, στα φιλαράκια τα καλα. Αυτους ξέρουμε, αυτούς εμπιστευόμαστε.

-ΕΙΔΑΜΕ τα νοσοκομεία να καταρρέουν, οι νέες διορίσεις γιατρών αφαντες, συγχωνεύονται νοσοκομεία και πριμοδοτούνται τα ιδιωτικα. Είδαμε Παιδικά δημοσια νοσοκομεία να κλείνουν..

-ΕΙΔΑΜΕ ανθρώπους να πεθαίνουν στους διάδρομους των νοσοκομείων μεσα στην εξαθλίωση, αιμοφυρτοι , αβοήθητοι , απαξιωμένοι λογω ελλειψης κλινων, προσωπικου κ πρωτων υλων περιθαλψης.

-ΕΙΔΑΜΕ εναν πατερά κάποιου να πεθαίνει εγκαταλελειμμένος σ έναν διάδρομο νοσοκομειου πανω απο 10 ωρες, μεσα στα αίματα, στα κοπάνα του και στους εμέτους του.

-ΕΙΔΑΜΕ κάποιας τη μάνα να πεθαίνει επειδή δεν αλλάχτηκε ο καθετήρας κ η ασθενής υπέκυψε σε σηψαιμία .

-ΕΙΔΑΜΕ μιαν έγκυο να κυκλοφορεί με το νεκρο έμβρυο μες την κοιλιά της και να μην βρίσκει πουθενά περίθαλψη για πιάνω απο 10 μερες… κ ουτε μια συγνωμη, παρα μόνο ραβασάκια στους διοικητικούς των νοσοκομείων να ενημερωθεί το υπουργείο σε περιπτωση που κάποιο απ αυτα τα εγκλήματα πιθανολογείται να πάρει δημοσιότητα.

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΠΩΣ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΙΑ… ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΡΟΜΟΣ/-».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications