Κοζάνη: Τραγελαφικές καταστάσεις σε εκκλησία μετά από «ντου» της ΕΛ.ΑΣ.!

Δύο γυναίκες, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, ήταν που κάρφωσαν τους πιστούς στην αστυνομία

«Ντου» στον ιερό ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών του Βαθυλάκκου Σερβίων στην Κοζάνη, έκαναν άνδρες της αστυνομίας, πιάνοντας στον… ύπνο πιστούς χωρίς μάσκες και πιστοποιητικά, που έτρεχαν να ξεφύγουν!

Όπως αναφέρει το kozanimedia.gr, σύμφωνα με πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής οι σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν το πρωί της Κυριακής, με τους αστυνομικούς να επισκέπτεται αιφνιδιαστικά την συγκεκριμένη εκκλησία, έπειτα από σχετική καταγγελία στο ΑΤ της περιοχής. Άτυχη της υπόθεσης μια γυναίκα, στην οποία και επιβλήθηκε πρόστιμο για μη κατοχή πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, με τον ιερέα της εκκλησίας να κατονομάζει δυο συγκεκριμένες γυναίκες ως… «καρφιά».

Κατόπιν επικοινωνίας του kozanimedia.gr με τον ιερέα Νικόλαο Τσιπλακάκη, ο τελευταίος επιβεβαίωσε το περιστατικό, τονίζοντας πως η Αστυνομία δεν επέβαλε κανένα πρόστιμο στον ίδιο και στον ναό, ενώ τόνισε πως και ο ίδιος, αλλά και τα παιδιά του, έχουν εμβολιαστεί, υποστηρίζοντας, πάντως, πως «τα εμβόλια βρίσκονται σε πειραματικό στάδιο και εγώ δε μπορώ να πω σε κανέναν να τα κάνει ή να μην τα κάνει… σέβομαι την ελευθερία του ανθρώπου».

Ερωτηθείς, εξάλλου, εάν στον ιερό ναό εισέρχονται πιστοί χωρίς μάσκες, ο ιερέας παραδέχθηκε πως αυτό συμβαίνει, λέγοντας πως «δε μπορώ εγώ και οι επίτροποι να ελέγχουμε ποιος φοράει μάσκα και ποιος δε φοράει…δε γίνεται αυτό όταν εγώ είμαι μέσα στην αγία τράπεζα…». Τέλος, αναφορικά με το αν όντως ο ίδιος κατονόμασε τις γυναίκες που ειδοποίησαν την Αστυνομία, ανέφερε: «Εγώ απλά είπα πως με κατήγγειλαν. Απλά επειδή από του Αη Γιαννιού ξέρω ποιες με έχουν στο στόχαστρο, όταν δυο κυρίες κάθισαν και μου είπαν διάφορα, πως “αν δεν κάνεις το ένα, αν δεν κάνεις το άλλο θα σε πάμε στον επίσκοπο Κοζάνης. Ακόμη και στον αρχιεπίσκοπο!”».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications