Κάτοικος Αμαρουσίου καταγγέλλει: «Τηλεφώνησα στον Δήμο για να έρθει εκχιονιστικό & μου είπαν  είναι αργία »

Η χώρα μας τις τελευταίες ημέρες, αδιαμφισβήτητα, ζει το μεγαλύτερο φιάσκο, καθώς χιλιάδες είναι οι πολίτες που έχουν βρεθεί στο έλεος της κακοκαιρίας είτε επειδή εγκλωβίστηκαν στους δρόμους της Αττικής, είτε επειδή έμειναν χωρίς ρεύμα.

Άνθρωποι εγκλωβισμένοι, νηστικοί και παγωμένοι στα αυτοκίνητά τους ενώ αρκετές είναι οι περιοχές χωρίς ρεύμα.

Ένας κάτοικος στο Μαρούσι, σε τηλεφωνική επικοινωνία με τηλεοπτικό σταθμό, κατήγγειλε πως είναι χωρίς ρεύμα από τις 8 το βράδυ της Δευτέρας (24/1) και έχει και μωρό παιδί.

«Του μαγειρεύουμε με το γκαζάκι, αλλά πόσο θα κρατήσει κι αυτό», τόνισε.

«Μένουμε από την πλευρά της οδού Πεντέλης, στην Ευκαλύπτων, είναι κεντρικό σημείο, τελοσπάντων είμαστε πολύ κεντρικά, τρία λεπτά από την Κηφισίας. Είμαστε χωρίς ρεύμα, εδώ και 19 ώρες, με μωρό 15 μηνών που του φτιάχνουμε γάλα στο γκαζάκι αλλά θα τελειώσει κι αυτό. Δεν υπάρχει άνθρωπος να μας βοηθήσει.

Έχω γράψει στο Twitter, έχω κάνει αναρτήσεις στα social media, μίλησα με τον ΔΕΔΔΗΕ και δεν έχουν καμία πρόβλεψη. Έκανα άπειρες προσπάθειες για να τους βρω, περίμενα 40 λεπτά μέχρι να πιάσω γραμμή. Μου είπαν πως: για την περιοχή σας κύριέ μου δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη. Και αυτό μου το είπαν σήμερα», τόνισε.

Δηλαδή 17 ώρες μετά, είπαν πως δεν έχουν καμία πρόβλεψη για το πότε θα αποκατασταθούν οι βλάβες.

«Από το δήμο μου είπαν πως είναι αργία»

«Δεν μιλάμε για Μαρούσι κανένα στενό, είμαι 3 λεπτά από την Κηφισίας. Ο δρόμος μας δεν είναι καθαρός λόγω του χιονιού, και το τραγελαφικό είναι ότι επικοινωνήσαμε με τον δήμο Αμαρουσίου πάνω στην απόγνωσή μας και τους είπαμε να περάσει ένα εκχιονιστικό να καθαρίσει τους δρόμους και μας είπαν "είναι αργία κύριέ μου σήμερα, δεν το έχετε καταλάβει;". Λέω αν είναι δυνατόν, πού ζούμε;», ανέφερε.

Ο δημοσιογράφος του ζήτησε να επαναλάβει αυτό που είπε λέγοντας: «Δηλαδή ζητήσατε ανθρώπινα να έρθει κάποιος να σας καθαρίσει τον δρόμο και πήρατε αυτή την απάντηση;».

Ο κάτοικος απάντησε: «Ακριβώς, μιλήσαμε με κάποιον εργαζόμενο εκεί. Κι αυτός ο άνθρωπος λογικό να είναι δύσκολο να πάει κι αυτός στην δουλειά του, αλλά μου είπε ναι είναι αργία…», κατέληξε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications