«Εμβολιάζεσαι ή ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ από το σπίτι! Τώρα πληρώνεις 100 ευρώ και τέλος»!  vid

«Στασίδι» στα τηλεοπτικά «παράθυρα» πιάνουν από νωρίς το πρωί οι ψευδο-ειδικοί, δίνοντας ένα ρεσιτάλ σοβιετικής ένωσης και οχι χούντας που λενε όλοι ειτε με κομμουνιστικές τάσεις είτε έχουν κάνει συμφώνια με τον διαβόλο πως οταν θα βάζουν "κατα του συστηματος" εντελως επιδερμικά να λενε παντα για κακια χουντα και κακους ναζι ωστε να κανουν υποσυνείδητα πλύση εγκεφάλου, με αντάλλαγμα προφανώς να έχουν απήχηση στο facebook-google έτσι εξηγείτε πως όλοι αυτοι που λένε τέτοια σημιτικά δεν έχουν καμια ενόχληση απο τους συμμορίτες σε ιντερνετικό επίπεδο, και δεν έχει βρεθεί ένας να πει σε όλους αυτούς τους δήθεν πατριώτες γιατί κάνουν κομμουνιστικη προπαγάνδα συνεχεία στα πάντα?

Γιατί απο τους πολλούς που υποστηρίζουν τετοια κομμουνιστικά τομάρια ως πατριώτες και ως φωστηρες δεν περιμένεις να καταλάβουν,λοιπόν επι ευκαιρια και επειδή το εχουν παρακάνει κατι ψευδό-πατριώτες: σταματήστε όσοι έχετε μυαλό ακομα να διαβάζετε και να υποστηριζεται σελίδες που λενε τακτικες των συμμορητων που εκαναν και επι Σταλιν "χουντο-μετρά", (επι χουντας μονο οι ελληνόφωνοι σημιτικης ρατσας και τα goim τους είχα πρόβλημα και οχι ολοι ) και για κακούς ναζι και ολα αυτα τα σημιτικα που λενε ολοι αυτοι, ακομα και αν εχουν την ελληνική σημαία και σας φαίνονται πατριώτες και δηθεν οτι ειναι με το λαο και δηθεν κατα του συστηματος , ειναι τελευταία ευκαιρία σας για να ξεφύγετε απο τον νοητικό έλεγχο του κακού και την πνευματική σας παρακμή και μολύνεται το πνεύμα σας που ειναι το μονο που πάρετε μαζί σας όταν πεθάνετε τα ολα έδω θα τα αφήστε, και θα ξανα γεννηθείτε για να πληρώστε τα "χρήματα" οπως έλεγαν οι αρχαίοι μύστες, ή οπως το ξέρετε σημερα το κάρμα επειδή δεν φροντίσατε να ανεβείτε πνευματικά με αποτέλεσμα να σας δουλεύει πολυ ευκολα το καθε πονηρό πνεύμα του κακού ..

Να θυμίσουμε πως το 2017 μια ψευδό-πατριωτική σελιδα με χριστιανική επικάλυψη εκτοξεύτηκε στην πρώτη θέση μαζί με καθεστωτικές σελίδες μόλις έβαλε προπαγανδες κατα της Χ.Α. οι μαζες δεν ξέρουν καν ότι σε όλους αυτούς τους τύπου ραγιάδες νεοέλληνες (μη ευρωπαικου γενους που δεν εχουν ανοσια στο κακο) αρκεί μονο ενα μπόλιασμα απο κακό για να μετατραπούν σε υπηρέτες του κακού, ούτε και τωρα που είδαν μπροστά τους πως αυτού του τύπου οι Νεοέλληνες οπως τύπου Πλέυρης μετατρεπονται σε υπηρέτες των συμμοριτών σε μια νύχτα, επίσης δεν έμαθαν τίποτα απο αληθινή ιστορία (αφου διαβαζουν νεοέλληνες) ακομα και αυτοι που ειναι υπέρ του βασιλιά Κωνσταντίνου ο οποιος στο Διάγγελμά του το έτος 1966 αναφέρει αυτο που γνώριζαν οι "κακοί ναζι" 25 χρόνια πριν , γιαυτό έβγαλαν την λέξη ρατσιστής οι συμμορίτες ,και που ουδείς κατάλαβε τι εννοουσε όπως αυτό το σημείο: "Μολύνει και καθιστά ανύποπτον εχθρόν της πατρίδος πάντα ερχόμενον εις επαφήν με αυτόν"..

Και φυσικα ουδεις εχει προσεξει οτι οι αναρχο-συμμορητες δεν ειναι απλα οτι ειναι κατωτερες τυπου λαθρο και μοχθηρες φυλες αλλα κατι αλλο χειρωτερο οσοι δεν ειναι σημιτικες ρατσες, που εχει σχεση με τα ανωθεν ούτε καν οτι έχουν συμπεριφορά κατι αναμεσα σε σχιζοφρενών και δαιμονισμενων έχει προσεξει κανενας, που σημαίνει ότι κατι άλλο παίζεται εδώ κατι πολύ μοχθηρό και δεν ειναι δήθεν ιδεολογία όπως νομιζουν οι πολλοί , τώρα εφαρμόζουν το ίδιο οχι μονο για να μαζέψουν ορδες απο χρήσιμα goim και να τα μετατρέψουν σε άναρχο-κομμουνιστικα μιασματα να λενε τερατωδες ψεματα για κακους ναζι μέρα νύχτα, αλλα και για λενε υπέρ της ψευδό- πανδημίας τους και των εμβολίων τους όποτε δεν προκαλεί εντύπωση η αφύσικη και παρανοϊκή συμπεριφορά του καθε Βασιλακόπουλου , με τον ίδιο τρόπο οι συμμορίτες σημιτικής ράτσας αφου μόλυναν ορδες κατωτερων και τους πήραν με το μέρος τους εκαναν την δηθεν την λεγομενη Γαλλική επανάσταση με σημαίες το Άστρο του Δαβίδ αλλα κατα τα αλλα ηταν γαλλική επανασταση οχι επανάσταση των σημιτικών φύλων επι Γαλλικού εδάφους ,τα ίδια και στην Ρωσία και παντού με ορδές χρήσιμα Goim οπως τα λενε στην γλωσσά τους που τα μετατρεπουν ευκολα σε μοχθηρους υπηρετες τους.

Επι του θέματος: Για ακόμη μία φορά «πρωταθλητής» ήταν ο καθηγητής Πνευμονολογίας και (πλέον) επικεφαλής της ΜΕΘ στο «Ερρίκος Ντυνάν», Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, ο οποίος από τη συχνότητα του OPEN επιτέθηκε στους ανεμβολίαστους.

Είχε προηγηθεί άλλο ένα ξέσπασμά του στον ΣΚΑΙ, όπου απείλησε ευθέως εκατομμύρια ανεμβολίαστους πολίτες .Σήμερα το πρωί, ανεβάζοντας τον τόνο της φωνής του, αναφέρθηκε ξανά στα μέτρα που -κατά τον ίδιο- η πολιτεία διστάζει να λάβει για τους ανεμβολίαστους.

Αφού εξεμάνη για τον τρόπο που η κυβέρνηση «χαϊδεύει τα αυτιά» των ανεμβολίαστων (εδώ γελάμε), ακολούθησε ο εξής διάλογος με τους δημοσιογράφους:

ΒΑΣ: «Να περιοριστούν οι ανεμβολίαστοι που αυτοί θα προκαλέσουν τηνν τρομερή πίεση στο σύστημα υγείας. Δεν υπάρχει καμία τέτοια σκέψη (σ.σ. από πλευράς κυβέρνησης)».

ΔΗΜ: «Άρα λοιπόν λέτε ότι τους χαρίζεται η πολιτεία;»
ΒΑΣ: «Προφανώς! Όχι μόνο στην Ελλάδα».
ΔΗΜ: «Έπρεπε να είναι απολύτως οριζόντια τα μέτρα;»
ΒΑΣ: «Πολύ πιο αυστηρά και πολύ πιο περιοριστικά»
ΔΗΜ: «Τι εννοείτε; Περισσότερη υποχρεωτικότητα; Να κατέβει το όριο ηλικίας;»
ΒΑΣ: «Εννοείται! Σοβαρή υποχρεωτικότητα. Υπάρχουν υποχρεωτικότητες και υποχρεωτικότητες».
ΔΗΜ: «Ή εμβολιάζεσαι ή δεν βγαίνεις από το σπίτι; Αυτό λέτε;»
ΒΑΣ: «Ακριβώς! Εννοείται! Γιατί έτσι κινδυνεύεις. H υποχρεωτικότητα που υπάρχει τώρα είναι “άμα έχω λεφτά, πληρώνω 100 ευρώ το μήνα και τέλος! Κάνω ότι θέλω»

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications