Γιατρός πέθανε ένα μήνα μετά από την 3η δόση από ανακοπή καρδιάς λένε

Μια υγιής 25χρονη γιατρός στην Ταϊλάνδη πέθανε 1 μήνα αφότου έλαβε την αναμνηστική της Pfizer. Η Kansuda Wichaisuek, επίσης γνωστή στους φίλους και την οικογένειά της ως «Dr. Πο», έκανε την αναμνηστική στις 7 Δεκεμβρίου και αρρώστησε βαριά δέκα μέρες αργότερα.

Η Δρ Πο, μια αγαπημένη 25χρονη γιατρός στην πόλη Ratchaburi της Ταϊλάνδης, έκανε την αναμνηστική στις 7 Δεκεμβρίου και δεν παρουσίασε άμεσα συμπτώματα. Ωστόσο, δέκα ημέρες αργότερα, στις 17 Δεκεμβρίου, η Πο άρχισε να εμφανίζει παρενέργειες, όπως υψηλό πυρετό. Έκανε ένα τεστ για COVID το οποίο βγήκε αρνητικό και λήφθηκε επίσης αίμα που δεν έδειξε προβλήματα.

Η θερμοκρασία του σώματός της, που έφτασε τους 40 βαθμούς, επέμενε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στις 23 Δεκεμβρίου. Τα συμπτώματα της Po βελτιώθηκαν μετά από πέντε ημέρες και ξεκίνησε την αποκατάσταση στο νοσοκομείο Ratchburi.

Ενάντια στις προσδοκίες των γιατρών, υπέστη μια οπισθοδρόμηση και στις 4 Ιανουαρίου έστειλε μήνυμα στον πατέρα της για υψηλό πυρετό και πτώση της αρτηριακής της πίεσης.

Δύο μέρες αργότερα, στις 6 Ιανουαρίου, υπέστη αιφνίδια καρδιακή ανακοπή και ανανεώθηκε πολλές φορές. Ωστόσο, έχασε τις αισθήσεις της και πέθανε στις 7 Ιανουαρίου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications