Νέο μήνυμα από τον Αρχιεπίσκοπο Viganò που ζητά να ξυπνήσει η ανθρωπότητα για το «παγκόσμιο πραξικόπημα σε όλο τον κόσμο»

Ο Ιταλός Αρχιεπίσκοπος Βιγκάνο μοιράστηκε τη μετάφραση απο ηχητικό μήνυμά του στον αμερικανικό λαό με το The Gateway Pundit αυτή την εβδομάδα.Στο μήνυμα στον αμερικανικό λαό που έστειλε ο Ιταλός Αρχιεπίσκοπος Βιγκάνο. Συνεχίστε να μιλάτε ανοιχτά ενάντια στην παγκοσμιοποιητική απειλή αυτή την εορταστική περίοδο.

Το μήνυμά του παρακάτω:

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ, εδώ και δύο χρόνια, διεξάγεται ένα παγκόσμιο πραξικόπημα σε όλο τον κόσμο, το οποίο σχεδιάστηκε εδώ και καιρό από μια ελίτ ομάδα συνωμότων και στα συμφέροντα τους.

Αυτό το πραξικόπημα κατέστη δυνατό χάρη σε μια πανδημία που βασίζεται στην υπόθεση ενός ιού που έχει ποσοστό θνησιμότητας σχεδόν παρόμοιο με αυτό οποιουδήποτε άλλου ιού της εποχικής γρίπης, σε αποτελεσματικές θεραπείες και στη διανομή ενός πειραματικού εμβολίου γενετικός ορός που είναι προφανώς αναποτελεσματικός και που επίσης ενέχει σαφώς τον κίνδυνο σοβαρών, ακόμη και θανατηφόρων παρενεργειών.

Όλοι γνωρίζουμε πόσο πολύ έχουν συμβάλει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην υποστήριξη της τρελής αφήγησης της πανδημίας, των συμφερόντων που διακυβεύονται και των στόχων αυτών των ομάδων εξουσίας: μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, και επιβολή μορφών ελέγχου που παραβιάζουν τα θεμελιώδη δικαιώματα και τις φυσικές ελευθερίες των πολιτών.

Και όμως, δύο χρόνια μετά την έναρξη αυτής της φάρσας, η οποία έχει προκαλέσει περισσότερα θύματα από έναν πόλεμο και έχει καταστρέψει τον κοινωνικό ιστό, τις εθνικές οικονομίες και τα ίδια τα θεμέλια του κράτους δικαίου, τίποτα δεν έχει αλλάξει στις πολιτικές των κυβερνήσεων και στη λεγόμενη πανδημία.

Ακολουθεί το ηχητικό μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Vigano:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications