Τρεις απόκοσμες ιστορίες: Πουλί που μεταμορφώνεται σε γυναίκα, ανθρωποειδές και ανθρώπινος σκελετός που περπατά

Τρεις ιστορίες συναντήσεων με ανατριχιαστικά πλάσματα που στάλθηκαν από τρεις αυτόπτες μάρτυρες στον Αμερικανό ερευνητή ανώμαλων φαινόμενων Λον Στρίκλερ.

Το πουλί που μετατράπηκε σε γυναίκα
«Ήμουν ακόμη μικρός όταν συνέβη και η αδερφή μου ήταν περίπου πέντε χρονών τότε. Ένα Σάββατο οι ξαδέρφες, οι αδερφές και οι θείοι μου ήταν σε ένα πάρτι γενεθλίων στο σπίτι της γιαγιάς μου στο Χιούστον του Τέξας. Όταν σκοτείνιασε, όλοι οι ενήλικες ήταν μέσα στο σπίτι, αλλά τα μεγαλύτερα ξαδέρφια μου (ηλικίες 4 έως 8 ετών) και η αδερφή μου ήταν έξω και έπαιζαν.

Η αδερφή μου δεν είναι σίγουρη ποιος εντόπισε πρώτος το παράξενο πουλί στο δέντρο, αλλά όλα τα ξαδέρφια το εντόπισαν σύντομα. Το πουλί κάθισε σε ένα από τα κλαδιά και απλώς τα κοίταζε. Και τότε, ακριβώς στα τρομαγμένα μάτια τους, το πουλί άρχισε να μεταμορφώνεται μέχρι που έγινε γυναίκα. Η γυναίκα που καθόταν στο κλαδί κοίταζε τα παιδιά σαν το πουλί πριν.

Όταν άρχισαν να ουρλιάζουν από φόβο και να καλούν τους γονείς τους, η γυναίκα μετατράπηκε ξανά σε πουλί. Οι γονείς έτρεξαν έξω από το σπίτι για να ελέγξουν γιατί ούρλιαζαν τα παιδιά, αλλά το πουλί δεν κουνήθηκε. Μόνο όταν η γιαγιά μου βγήκε στο δρόμο το πουλί πέταξε μακριά. Παρεμπιπτόντως, το σπίτι της γιαγιά μου στο σύνολό του ήταν πολύ ανατριχιαστικό και εξακολουθεί να ανήκει στην οικογένειά μου. Τώρα ανήκει σε ένα από τα ξαδέρφια μου και εξακολουθεί να είναι τρομακτικό.

Και στα όμορφα τριαντάφυλλα που φύτεψε η γιαγιά μου, βρήκαν περίεργα πράγματα - κόκαλα και εντόσθια ζώων, λιωμένα κεριά και άλλα πράγματα μάγισσας. Στο παρελθόν, οι επισκέπτες αυτού του σπιτιού έχουν δει μια γυναίκα-φάντασμα στα λευκά να μετακινείται από δωμάτιο σε δωμάτιο. Ρώτησα πρόσφατα την αδερφή μου αν θυμόταν εκείνο το περιστατικό με το πουλί και μου απάντησε: «Ναι», θυμάται πώς η γυναίκα καθόταν στο δέντρο, μετά μετατράπηκε ξανά σε πουλί και πέταξε μακριά. Η αδερφή μου είναι πολύ λογική, μισεί να μιλάει για το παραφυσικό ή οτιδήποτε ασυνήθιστο, αλλά παραδέχεται ότι είδε ακριβώς αυτό που είδαμε όλοι».

Ανθρωποειδές με μακρύ λαιμό
Ήμουν περίπου 12 χρονών όταν μου συνέβη αυτό. Εκείνη την ώρα, ο αδερφός μου και εγώ κοιμόμασταν στο ίδιο δωμάτιο σε μια κουκέτα. Αυτός ηταν πάνω κρεβάτι και εγώ ένα κάτω. Το δωμάτιο ήταν αρκετά μακρύ, αλλά πολύ στενό και σε σχήμα L. Ζούσαμε στην Αλμπέρτα του Καναδά. Θυμάμαι ότι ξύπνησα αργά ένα βράδυ. Εκείνη την εποχή, δεν μπορούσα να καταλάβω πώς ένιωθα, αλλά τώρα μπορούσα να το περιγράψω ως φόβο και ακραίο άγχος.

Σηκώθηκα από το κρεβάτι και έλεγξα αν ο αδερφός μου κοιμόταν. Όταν γύρισα προς την πόρτα, παρατήρησα ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή. Ήταν περίεργο γιατί κοιμόμασταν πάντα με κλειστή την πόρτα για να μην μπαίνει η γάτα στο δωμάτιό μας. Όταν πήγα στην πόρτα να την κλείσω, είδα μια σκιά η οποία φωτιζόταν από ένα νυχτερινό φως στο διάδρομο που μας είχε τοποθετήσει ο πατέρας μου.

Κοίταξα γύρω από τη γωνία και μετά είδα μια τεράστια φιγούρα περίπου δύο μέτρα ύψος να στεκόταν στην πόρτα. Εξαιρετικά αδύνατη και η μόνη λεπτομέρεια που μπορούσα να ξεχωρίσω ήταν τα μακριά, αδύνατα μπράτσα και τα κόκκινα μάτια του. Θυμάμαι τον κοίταξα για μερικά δευτερόλεπτα πριν μπει στο δωμάτιο και έπρεπε να σκύψει για να περάσει την πόρτα. Το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι είναι ότι πλησίασε γρήγορα την κουκέτα μας και μετά λιποθύμησα. Την επόμενη στιγμή ξύπνησα και ήταν νωρίς το πρωί, και ήμουν ξαπλωμένη στο πάτωμα.

Το είπα στον πατέρα μου την επόμενη μέρα, αλλά φυσικά ειπε ότι είδα εφιάλτη και στην πραγματικότητα σκέφτηκα ότι μάλλον είχε δίκιο. Αλλά ήταν δύσκολο για μένα να συμφιλιωθώ με το γεγονός ότι θυμάμαι ακόμα πώς ήταν στην πόρτα και το συναίσθημα που ένιωσα από την αρχή μέχρι το τέλος της συνάντησης. Ωστόσο, δύο μέρες αργότερα πείστηκα ότι κάτι είχε συμβεί πραγματικά εκείνο το βράδυ. Αυτό συνέβη όταν ο αδερφός μου έβγαζε το πουκάμισό του και στην επάνω δεξιά πίσω γωνία του είδα κάτι που έμοιαζε με τρία φρέσκα σημάδια από τσιμπήματα εντόμων που σχηματίζουν ένα τρίγωνο. Αυτά τα «τσιμπήματα» εξαφανίστηκαν σχετικά γρήγορα, αλλά στο κέντρο του «τριγώνου» είχε ενα περιεργο σημάδι, το οποίο μέχρι σήμερα βρίσκεται στο ίδιο σημείο».

Σκελετός που περπατά
«Το 1982 επισκεπτόμουν τον ξάδερφό μου τον Άντριου και παίζαμε, κάποια στιγμή αποφασίσαμε να πάμε στο σπίτι του θείου του. Ο παππούς μου έχτισε αυτό το σπίτι στην αγγλική ύπαιθρο και δεν υπήρξαν ποτέ άλλα σπίτια σε αυτήν την τοποθεσία και δεν υπήρχαν νεκροταφεία γύρω του. Όλοι το ξέραμε. Στο σπίτι του θείου μου δεν ήταν κανείς, αλλά όταν μπήκαμε στην κουζίνα (προφανώς η πόρτα δεν ήταν κλειδωμένη), ακούσαμε μια δυνατή γυναικεία κραυγή.

Σταματήσαμε στο σημείο και κοιτάξαμε στην άλλη άκρη της κουζίνας, όπου ήταν η πόρτα του υπογείου, και από όπου φαινόταν να ακούγονταν οι τρομερές κραυγές. Και εκεί είδαμε κάτι παράξενο και πολύ περίεργο. Ένας κινούμενος ανθρώπινος σκελετός Ανέβηκε τις σκάλες από το υπόγειο, γύρισε το κεφάλι του και μας κοίταξε. Μετά γύρισε το σώμα του και προχώρησε γρήγορα προς το μέρος μου με ένα ματωμένο μαχαίρι στο δεξί του χέρι.

Από την ταραχή μας βγήκαμε και οι δύο από το σπίτι και τρέξαμε στην αυλή. Είπα στον ξάδερφό μου: "Το είδες αυτό;" και είπε «Ναι!» και μετά με ρώτησε τι είδα. Του είπα: «Πρώτα πες μου τι είδες». Και μου είπε ότι είδε έναν σκελετό, και είχε ένα ματωμένο μαχαίρι στο χέρι του. Αργότερα, το είπα στους γονείς μου και μου είπαν ότι ήταν η πλούσια φαντασία μας. Τους είπα ότι πρέπει να έχω εξαιρετικά καλή φαντασία γιατί ο Άντριου είδε το ίδιο πράγμα. Είχα ξανα πάει σε αυτό το σπίτι , αλλά δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications