Τριανταφυλλόπουλος για τον θάνατο του Γ. Τράγκα: «Ψέματα όλα…»

Εξέλιξη που ανατρέπει όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα και όσα είχαν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα, αλλά και μετά τον χαμό του γνωστού δημοσιογράφου.

Την τελευταία του πνοή από επιπλοκές του κορωνοϊού άφησε τα ξημερώματα της Τρίτης ο δημοσιογράφος, εκδότης και ιδρυτής του πολιτικού κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» Γιώργος Τράγκας σε ηλικία 72 ετών.

Ο γνωστός δημοσιογράφος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία», στο οποίο είχε εισαχθεί, όταν επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του. Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Τράγκας δεν ήταν εμβολιασμένος κατά του κορωνοϊού και εισήχθη αρχικά στο «Σωτηρία» λόγω επιδείνωσης των συμπτωμάτων της Covid-19.

Εισήχθη με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια στις 4/12 σε κλινική του νοσοκομείου «Σωτηρία» και λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρής κατάστασής του διακομίσθηκε σε ΜΕΘ του ιδίου νοσοκομείου. Έδωσε για μέρες σκληρή μάχη με την ασθένεια υπέστη έμφραγμα και υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική (τοποθέτηση stent) ενώ τις τελευταίες ημέρες η νεφρική του λειτουργία υποστηριζόταν από τεχνητό νεφρό.

Ο δημοσιογραφικός και όχι μόνο κόσμος αποχαιρέτησε τον Γιώργο Τράγκα, ενώ ξεχωριστό ήταν και το tweet που έκανε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, στο οποίο αρνείται ότι ήταν αντι-εμβολιαστής, παρότι αρκετοί χρήστες του twitter του υπενθύμισαν τη δήλωση του γιατρού του ότι δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο αλλά και παλιότερες δηλώσεις του ενάντια στον εμβολιασμό.

Συγκεκριμένα, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ανέφερε: «Καλό ταξίδι Γιώργο.Σε διπλανά γραφεία με διαμετρικά αντίθετες πολιτικές θέσεις. Είχες κάτι ξεχωριστό. Συστημικός αλλά συγκρουσιακός. Διαβητικός με μια σπάνια αλλεργία που σε εμπόδιζε να εμβολιαστείς. Ας το μάθουν. Σου «κόλλησαν» το αρνητής. Βόλευε. Πολέμησες την υποχρεωτικότητα».

Σημειώνουμε ότι ο Πάρις Κουρτζίδης, εκπροσωπος τύπου του κόμματος των Ελευθέρων Ανθρώπων σχολίασε την ανάρτηση ως εξής: «Ως στενότατος συνεργάτης του Γιώργου, κι ως Εκπρόσωπος Τύπου των Ελευθέρων Ανθρώπων, ο Μάκης έχει δίκιο. Πολέμησε για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Πολέμησε την υποχρεωτικότητα. Πολέμησε με τους φόβους του. Τελικά πολέμησε και με την ύπουλη νόσο που δυστυχώς έφτιαξαν ανθρώπινα χέρια».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications