Με τιμές αρχηγού κράτους η κηδεία του υπαλλήλου  του  Ισραήλ  και της δημοκρατία του ονόματι  Κάρολος Παπούλιας

Με τιμές αρχηγού κράτους η κηδεία του Κάρολου Παπούλια – Τριήμερο δημόσιο πένθος.

Αποφασίσθηκε να αναρτηθούν μεσίστιες οι σημαίες των δημοσίων καταστημάτων όλης της χώρας, από σήμερα έως και την ημέρα της κηδείας του.Δημοσία δαπάνη θα τελεσθεί η κηδεία του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών. Σύμφωνα με απόφαση της κυβέρνησης θα αποδοθούν κατά την κηδεία του οι τιμές που προσήκουν σε Αρχηγό Κράτους .

protothema:Πρεσβεία Ισραήλ για Παπούλια: Η ζωή του ενσαρκώνει την ελληνική σύγχρονη ιστορία (την κομμουνιστική απο το 1974 εννοούν? κάθως δεν υπαρχει ελληνική σύγχρονη ιστορία)

Το υποκριτικό μήνυμα σαν αυτά που γράφουν κατι ελληνοφωνοι βουλευτές τους αμφίβολου ράτσας,κάθως πριν 100 χρόνια δεν μιλούσαν έτσι υποκριτικά που έχουν ονομάσει "ευγένεια" "ήθος" και "σεβασμό", ώστε να μην καταλαβαίνει κανένας τι ρόλο παίζει κάποιος:

"Με θλίψη πληροφορηθήκαμε για την απώλεια του πρώην Προέδρου Κάρολου Παπούλια και συμμετέχουμε στο πένθος της οικογένειάς του και του ελληνικού λαού.

Η ζωή του ενσαρκώνει την ελληνική σύγχρονη ιστορία και είναι συνυφασμένη με τον αγώνα του ελληνικού έθνους για ελευθερία και δημοκρατία.

Θυμόμαστε την επίσκεψή του στην Ιερουσαλήμ, την πρώτη επίσκεψη Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών στο Ισραήλ και τον Πρόεδρο Παπούλια να φιλοξενεί την πρώτη επίσκεψη Ισραηλινού Προέδρου στην Ελλάδα.

Πάντα θα θυμόμαστε την συμβολή του στις σχέσεις των χωρών μας".

To πένθος του ελληνικού λαού που το είδαν? αν εννοούν το πένθος κάτι Νεοελλήνων μη ευρωπαϊκού γένους που έχουν την ίδια υποκρισία με αυτούς , τύπου σαν αυτούς που ειναι σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους βουλευτές πρόεδροι κτλ στην δημοκρατία τους τότε οκ ...

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Κάρολος Παπούλιας! Και βέβαια οι Εβραίοι τιμούν αυτούς που ΕΡΓΑΖΟΝΤΕ για την δόξα τους! Η «Ελληνική»Κυβέρνηση σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε από το Ισραήλ για δεκαετίες, ήταν και είναι 80 της εκατό Εβραϊκής προσελεύσεως, και η «Ελληνικη» Βουλή 75 της εκατό!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications