«Στριπτίζ» από Ολλανδό βουλευτή στον Μ.Ρούτε: «Τι έχετε να πείτε για το Great Reset;» - «Είστε συνωμοσιολόγος»

Ένας νεαρός Ολλανδός βουλευτής, ο Gideon van Meijeren, έστησε τον τοίχο τον Ολλανδό συμμορίτη που παριστάνει τον πρωθυπουργό Μαρκ Ρούτε, καθώς τον ρώτησε για το βιβλίο του Κλάους Σβαμπ, «Covid-19: The Great Reset».

Ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι δεν ξέρει το βιβλίο και αποκάλεσε επί της ουσίας «συνωμοσιολόγο» τον βουλευτή και τότε ακολούθησε ένα πραγματικό «στριπτίζ», καθώς ο νεαρός Ολλανδός βουλευτής αποκάλυψε με στοιχεία ότι ο Μ.Ρούτε έχει πάρει ως δώρο το συγκεκριμένο βιβλίο από τον Κ.Σβαμπ.

Συγκεκριμένα ο Gideon van Meijeren εμφάνισε μια επιστολή που είχε στείλει ο Ολλανδός πρωθυπουργός στον πρόεδρο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και τον ευχαριστούσε για το βιβλίο, ενώ υποστήριζε ότι οι προτάσεις που έκανε ήταν πολύ χρήσιμες για το μέλλον.

Ο Μ.Ρούτε απάντησε σε αυτό και είπε ότι όντως πήρε το βιβλίο, αλλά το γράμμα το έγραψε από ευγένεια, καθώς δεν πρόλαβε να το διαβάσει ποτέ.

«Λέτε ψέματα σε μένα ή στον Κ.Σβαμπ;», του απάντησε ο βουλευτής και στη συνέχεια ανέλυσε τα όσα γράφει μέσα το βιβλίο, το οποίο επί της ουσίας «φαντασιώνεται» μια παγκόσμια διακυβέρνηση.

Δείτε το βίντεο:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications