Πλεύρης: «Αν διασωληνωθεί κάποιος ασθενής το πιθανότερο είναι να πεθάνει - Να εμβολιαστείτε»

Πρωτοφανείς δηλώσεις δια στόματος του Υπουργού Υγείας ακούμε καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ λέει ότι αν κάποιος ασθενής με κορωνοϊό διασωληνωθεί το πιθανότερο είναι ότι θα πεθάνει! Για αυτό πρέπει να εμβολιαστούν όλοι.Δηλαδή σαν να λέει ότι οποιος διασωληνώνεται τον πεθαίνουν με το ζόρι.

Αυτά είχε πει μεταξύ άλλων ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι».«Η εμπειρία της διασωλήνωσης είναι βιωματική. Εγώ που την έχω περάσει, δεν μπορώ και εξοργίζομαι όταν ακούω “και τι έγινε, ακόμη και αν διασωληνωθώ, είμαι νέος…”. Αν διασωληνωθείς, οι (ενν. περισσότερες) πιθανότητες είναι να πεθάνεις», ανέφερε σχετικά με την προσωπική εμπειρία του προ ετών.

Να θυμίσουμε όταν ο κ. Πλεύρη, στις 29.10.2021 έκανε ξεκάθαρη την αντίθεσή του συγκεκριμένα στο μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού στους άνω των 60 ετών και γενικότερα στην υποχρεωτικότητα με ηλικιακά κριτήρια, θεωρώντας ότι είναι αντισυνταγματικό.

«Κάποιος που προτείνει άνω των 60 να έχουμε υποχρεωτικό εμβολιασμό, πρέπει να μας πει: Εννοεί ότι θα πηγαίνουμε με τη σύριγγα και θα τον εμβολιάζουμε θέλει δεν θέλει;», έλεγε και περιέγραφε ότι το μέτρο αυτό προσκρούει στο Σύνταγμα, το ΣτΕ και την Επιτροπή Βιοηθικής.

Αλλά μετά την επιβολή του μέτρου από την κυβέρνηση, άρχισε ξαφνικά να υποστηρίζει ότι δεν είναι αντίθετο προς το Σύνταγμα, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει εξηγήσει αυτή την κυβίστηση.

Post A Comment:

1 comment

Unknownείπε...

πρεπει να κατηγορηθεις για γενοκτονια,γλυφτη αληταρα!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications