Δρ. Peter McCollough για εμβολιασμούς παιδιών: «Φοβάμαι ότι ένα 13% θα αναπτύξει καρδιακές παθήσεις μη αναστρέψιμες»

Συνέντευξη στον Joe Rogan έδωσε ο καρδιολόγος Δρ. Peter McCollough ο οποίος αναφέρθηκε στους εμβολιασμούς των παιδιών ηλικίας 5 έως 11 ετών, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει στις ΗΠΑ αλλά και στη χώρα μας.

Όπως είπε ο McCollough φοβάται ότι ένα 13% των παιδιών που θα εμβολιαστούν θα αναπτύξουν μυοκαρδίτιδα οι επιπτώσεις της οποίας θα είναι μη αναστρέψιμες και μπορεί να οδηγήσουν στη συνέχεια σε χειρότερες καταστάσεις.

Να σημειωθεί ότι σε ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση,η ομότιμη καθηγήτρια Παιδιατρικής και πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου και η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας, Βάνα Παπαευαγγέλου, εμφανίστηκαν απόλυτα σίγουρες ότι «τα εμβόλια για τα παιδιά είναι ασφαλή και γίνονται καταρχάς για την προστασία των παιδιών των ίδιων, αλλά και για την μείωση της διασποράς του κορωνοϊού».

Περιέγραψαν, ότι ο χειμώνας είναι η χειρότερη εποχή για τη διάδοση του ιού, για αυτό οι γονείς «δεν πρέπει να καθυστερήσουν την ανοσοποίηση των παιδιών τους».

Το εμβόλιο που διατίθεται για τα παιδιά κάτω των 12 ετών είναι ένα καινούργιο εμβόλιο, ειδικά προσαρμοσμένο για παιδιά, το οποίο περιέχει το 1/3 της ποσότητας που υπάρχει στο εμβόλιο των ενηλίκων. Γίνονται με βάση την ηλικία και την ανοσολογική ωριμότητα και όχι το ύψος και το βάρος ενός παιδιού.

Προφανώς δεν συμμερίζονται καθόλου του φόβους του καθηγητή καρδιολογίας Peter McCollough

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications