Μητροπολίτης Ηλείας: «Αυτούς που πεθαίνουν από κορωνοϊό τους θεωρώ αυτόχειρες δεν πηγαίνω ούτε στην κηδεία τους»

Μια πραγματικά αδιανόητη δήλωση, για ιερωμένο, έκανε ο Μητροπολίτης Ηλείας Γερμανός σύμφωνα με το ekklisiaonline. Ο Μητροπολίτης Ηλείας αναφερόμενος στους ιερωμένους που αντιδρούν στα μέτρα αλλά και λαϊκούς, είπε «τους θεωρώ αυτόχειρες και δεν πηγαίνω ούτε στην κηδεία τους»

Πρόκειται για μια ανάρμοστη για κληρικό δήλωση που φανερώνει βαθύ μίσος. Ασφαλώς υπεύθυνη για αυτή την εμφυλιοπολεμική αντιπαράθεση στην κοινωνία είναι η κυβέρνηση που για δικούς της πολιτικούς λόγους διαχώρισε την κοινωνία σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Παραθέτουμε ολόκληρη την δήλωση:

«Έρχομαι στους σημερινούς αντιδραστικούς στο θέμα του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού , της μάσκας , και όλων των άλλων ιατρικών μέτρων που συνιστώνται από τον Παγκόσμιον Οργανισμόν υγείας, την Ε.Ε και την Ελληνική Κυβέρνησι. Κατά την άποψί μου η κύρια αιτία των αντιδράσεων αυτών είναι ο εγωϊσμός και η ανυπακοή στην Ιεράν Σύνοδον και τον Επίσκοπον, με διάφορες, τις γνωστές δικαιολογίες. Η πραγματικότητα είναι ότι από τον κορονοϊό ΜΟΝΟΝ στην Ελλάδα οι νεκροί είναι πάνω από 18.000 , ενώ λόγω του εμβολιασμού πόσοι πέθαναν ; 2,3,5 ; Και ας μη μας λένε ότι τα Μ.Μ.Ε δεν γράφουν την αλήθεια. Διότι οι αντιδρώντες στον εμβολιασμόν θα τα είχανε αποκαλύψει και δεν θα έμειναν σε ψεύτικες δικαιολογίες, σαν και αυτές που οι ίδιοι οι αντιδρώντες γράφουν.

Εγώ πιστεύω ακόμη ότι οι αντιεμβολιαστές κληρικοί, που δείχνουν στους ενορίτες τους καλοί Κληρικοί, ΔΕΝ είναι καλοί και αληθινά ευσεβείς, αλλά υποκρίνονται τους ευσεβείς για να έχουν οπαδούς να τους ακολουθούν σ’ ό,τι τους λένε θα υπακούουν!

Τέλος διακρίνω και μία άλλη κατηγορία αντιφρονούντων. Είναι οι κομματικοί παράγοντες , που δεν εμβολιάζονται δια να ξεσηκώνουν τον κόσμον εναντίον των Κυβερνώντων.

Εγώ όμως τους πεθαμένους από τον κορονοϊό Κληρικούς και Λαϊκούς τους θεωρώ αυτόχειρας (αυτοκτονούντας) και ούτε στην κηδεία τους πηγαίνω».

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications