Παραλήρημα Γ.Πρετεντέρη: «Οι αρνητές είναι γενική διαταραχή και άσχετοι - Να μην τους κόβουμε τον μισθό;»

Την όρεξη της κυβέρνησης, των «ειδικών», αλλά και των συστημικών ΜΜΕ έχει ανοίξει η συζήτηση για υποχρεωτικότητα του εμβολίου και καθημερινά ζητούν όλο και περισσότερα.

Ο δημοσιογράφος του Mega, Γιάννης Πρετεντέρης, έκανε νέες επιθέσεις προς τους ανεμβολίαστους, μόνο που αυτή τη φορά ξεπέρασε τα όρια, καθώς έβγαλε από μόνος του πορίσματα και αποφάσισε ότι αξίζουν αυτοί οι άνθρωποι να τεθούν εκτός κοινωνίας και παράλληλα οδηγηθούν στην ασιτία.

Ο Γ.Πρετεντέρης αποκάλεσε «γενική διαταραχή τους αρνητές» και άφησε αιχμές για την διανοητική τους κατάσταση.

Ο δημοσιογράφος ξεκίνησε πανηγυρίζοντας για την απόφαση του ΣτΕ, λέγοντας ότι «πρέπει να κάνουν στα μπάντα οι συνταγματολόγοι», δηλαδή αυτοί που λένε το λογικό, ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι αντισυνταγματικός και συνέχισε το παραλήρημα του λέγοντας τα εξής:

«Πάμε στους αρνητές. Είναι προφανές ότι έχουμε μία γενική διαταραχή. Είναι άσχετοι άνθρωποι ή ελάχιστα σχετικοί οι οποίοι προσπαθούν να επιβάλλουν το δικό τους με το ζόρι.

Εγώ ακούω διάφορα κόμματα που λένε “όχι ρε παιδιά να μην τους πιέζουμε, να μην τους απαγορεύουμε, να μην τους κόβουμε το μισθό, να μην τους υποχρεώνουμε στον εμβολιασμό, να μην πληρώνουν εκατοστάρικα. Πολύ ωραία, να μην τα κάνουμε όλα αυτά. Τι πρέπει να κάνουμε; Δεν έχω ακούσει ούτε έναν από αυτούς να μου πει τι πρέπει να κάνουμε.

Το μόνο που άκουσα είναι να κάνουμε καμπάνια ενημέρωσης και πειθούς. Αυτό δεν κάνουμε 2 χρόνια; Ο άλλος έλεγε ότι είναι χούντα, άλλος έλεγε για το αίμα του χιμπατζή, ο αδενοϊός του χιμπατζή».

Post A Comment:

1 comment

Unknownείπε...

πρετεντερη,εναν τερτσετη θελεις...γλυφτη κερατα!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications