Εντολές Μ.Παγώνη: «Καθιστοί και αμίλητοι - Στις 19:00 φαγητό και στις 00:00 όλοι σπίτι για ύπνο»

«Όποιος έχει συνάχι να μένει σπίτι»

Εντολές στους πολίτες αποφάσισε να δώσει η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, καθώς αποφάσισε από μόνη της ότι οι πολίτες θα πρέπει στις 00:00 να κοιμούνται γιατί... αυτό κάνουν και σε άλλες περιοχές.

Την μετατροπή της Ελλάδας σε Γερμανία φαίνεται να θέλουν οι «ειδικοί», χωρίς βέβαια τους μισθούς της Γερμανίας, με την Ματίνα Παγώνη να αναφέρεται εκ νέου στο πως πρέπει να λειτουργεί η εστίαση και η διασκέδαση.

Σχετικά με τα σενάρια για την εστίαση, σχολίασε ότι μπορεί να παραμείνουν οι καθιστοί οι θαμώνες και να λειτουργήσουν έτσι οι επιχειρήσεις από το να κλείσει ένα μαγαζί.

«Ας ανοίγουν και πιο νωρίς. Στο εξωτερικό τρώνε στις 7 η ώρα και 12 η ώρα είναι μια κανονική ώρα για ύπνο».

«Βλέπω μέτρα μετά την Πρωτοχρονιά» δήλωσε επίσης η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, επισημαίνοντας ότι σταδιακά θα αυξηθούν τα κρούσματα καθώς όπως εξήγησε ο κόσμος θα επιστρέψει από διακοπές και τα συμβάντα θα φανούν αυτό το δεκαπενθήμερο.

Εκτίμησε ότι Ιανουάριος και Φεβρουάριος θα είναι οι δυο μήνες που θα έχουμε αύξηση κρουσμάτων, σημειώνοντας ότι μπορεί να δούμε πενταψήφιο αριθμό κρουσμάτων αλλά σταδιακά.

«Το 15.000 το θεωρώ υπερβολικό», πρόσθεσε.

Για την μετάλλαξη Όμικρον είπε ότι τα στοιχεία είναι από την Ευρώπη και από τη Αφρική και οι ασθενείς που καλούνται να διαχειριστούν στα νοσοκομεία είναι «Δέλτα».

«Όποιος έχει συνάχι δεν σηκώνεται να πάει στη δουλειά του γιατί τα συμπτώματα της Όμικρον είναι πολύ απλά. Με συνάχι και μπούκωμα μένουμε σπίτι μας», εξήγησε η κ. Παγώνη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications