O λόγος που το δημοκρατικό  twitter διέγραψε τον Δρ. Robert Malone – Οι δύο επίμαχες συνεντεύξεις

Το "κατέβασμα" του λογαριασμού του Δρ. Robert Malone στο twitter με την γνωστή δικαιολογία ότι "παρέβαινε τους όρους και τις προϋποθέσεις της πλατφόρμας" δεν αποτέλεσε έκπληξη για κανένα .

Ήταν μάλλον μια προδιαγεγραμμένη κίνηση η οποία έγινε στο πλαίσιο της απαγόρευσης πληροφόρησης για τους κινδύνους των εμβολίων που ακολουθούν γνωστές πλατφόρμες του διαδικτύου, καταστέλλονται κάθε ελευθερία λόγου.

Αυτό όμως που έξανε το twitter να κλείσει το λογαριασμό του γνωστού καθηγητή, είναι δύο συνεντεύξεις που έδωσε όπου στην πρώτη κατηγόρησε την αμερικανική κυβέρνηση ότι δρα παράνομα πλέον, λέγοντας ότι αναγκάζοντας τον πληθυσμό να λάβει ένα πειραματικό ιατρικό σκεύασμα είναι παράνομο.

«Δεν είναι νόμιμο. Περιγράφεται μέσα στην ομοσπονδιακή νομοθεσία», είπε χαρακτηριστικά για να συνεχίσει:

«Αναγκάζοντας τους στρατιωτικούς να λάβουν ένα προϊόν χωρίς άδεια και μετά αλλάζοντας την ονομασία του, είναι παράνομο.

Υπάρχει νόμος που απαγορεύει στο στράτευμα να δώσει την άδεια για ιατρικά σκευάσματα χωρίς άδεια, μετά την υπόθεση των εμβολίων του άνθρακα το 1990-91 στο Ιράκ που προκάλεσε σημαντικά προβλήματα σε όλους έκαναν το εμβόλιο. Δεν επιτρέπεται να δίνουν πειραματικά και χωρίς άδεια σκευάσματα.

Έτσι ο πρόεδρος των ΗΠΑ διατάσσει την πραγματοποίηση εμβολιασμών με ένα σκεύασμα χωρίς άδεια αλλάζοντας το όνομά του σε Comirnaty το οποίο συνιστά κακούργημα».

Στη δεύτερη συνέντευξή του ο Δρ. Malone αναφέρθηκε στους κινδύνους των εμβολίων λέγοντας:

«Βγήκαν πρόωρα, χωρίς να έχουν δοκιμαστεί εμπεριέχοντας κινδύνους (κυρίως στην αναπαραγωγή). Επίσης έθιξα το θέμα της βιοηθικής ιδιαίτερα σε ότι αφορά τους εμβολιασμούς παιδιών και αναφέροντας ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες».

Είχα επίσης συζητήσεις με στελέχη του FDA στα οποία ανέφερα τους πιθανούς κινδύνους από την παραγωγή των εμβολίων

Στην ερώτηση εάν θεωρεί τα εμβόλια mRNA ασφαλή, απάντησε ότι δεν τα θεωρεί ασφαλή και πιο ειδικά για τα παιδιά λέγοντας πως περισσότερα παιδιά θα πεθάνουν από αυτά τα εμβόλια από όσα θα σωθούν.

«Δεν είπα ότι τα εμβόλια δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται. Είπα ότι πρέπει να δίνονται μόνο σε αυτούς που τα έχουν πραγματικό ανάγκη. Είπα επίσης ότι δεν πρέπει να έχουμε παγκόσμιους εμβολιασμούς, δεν πρέπει να έχουμε προθεσμίες εμβολιασμού, αυτό είναι παράνομο,. Και ανήθικο. Ακόμη και έτσι δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι έχουν καλά αποτελέσματα και στις ομάδες υψηλού κίνδυνου.

Τα τελευταία δεδομένα άλλωστε που προέρχονται από την Όμικρον δημιουργούν ακόμη μεγαλύτερη ανισορροπία μεταξύ των ωφελειών και των κινδύνων.

Μάλιστα είμαι στο σημείο να αλλάξω τη θέση μου με βάσει τα νέα στοιχεία για το αν γενικώς ο εμβολιασμός με σκευάσματα mRNA έχει νόημα πλέον.», είπε ο Δρ. Malone για να καταλήξει:

«Είμαι ο πρόεδρος της «διεθνούς συμμαχίας ιατρών και υγειονομικών επιστημόνων» η οποία αριθμεί 60.000 μέλη όλοι τους γνωστοί και έγκυροι επιστήμονες.

Στα τρία βασικά συμπεράσματα που έχουμε καταλήξει όλοι είναι:

1 Μην εμβολιάσετε παΐδια

2 Σταματήστε να εμποδίζετε την φυσική ανοσία του οργανισμού

3 Σταματήστε να εμποδίζετε γιατρούς από τα να εφαρμόζουν σωτήριες θεραπείες»

Και επειδή έχουν περάσει στον όχλο ότι facebook twitter κτλ ειναι εταιρίες και κάνουν ότι θέλουν και το καταπίνουν έτσι τους έχουν μάθει οι συμμορίτες που μεσώ δηθεν εταιριών/ συμμοριών κανουν ότι θέλουν : με την ίδια λογική φτιάχνει κάποιος μια εταιρία και κανει δολοφονίες αλλα επειδή ειναι εταιρία δεν έχει συνέπειες? ακόμα και έτσι το facebook ειναι άναρχο-εγκληματική εταιρία και παραβιάζει τους νομούς τους, αν οι μάζες είχαν βγάλει μη ιουδαϊκό κόμμα θα έτρωγε πρόστιμο για καθε διαγραφή post, απαγόρευση να κανει μείωση απήχησης σε ανεξάρτητες σέλιδες και να προωθεί δίκες τους (αυτο που κανει εν μέρει η Ρωσία), πρόστιμο αν δεν κατεβάζανε καθε ιουδαική εγκληματική άναρχο-σελίδα μαζί με τους δήθεν ελεγκτές ειδήσεων ως άναρχο-πράκτορες του Ισραήλ δηλαδη ξενων συμφερόντων και ως μελη άκρως επικινδύνων εγκληματικών οργανώσεων , κτλ κτλ αλλα με έναν λαό που ζει στην κοσμάρα του και δεν καταλαβαίνει καν το μέγεθος συνωμοσίας και ποιους διαβάζει στο ίντερνετ δεν φαίνεται φως στο τούνελ, και όσο ρίχνουν τις μάζες σε ζωώδες επίπεδο θα κανουν όλο και χειρότερα , αλλα όταν τους τα έλεγες ήδη απο το 2016 σε έλεγαν "κακό" και γύριζαν την πλάτη, και τώρα κλαίγονται ενώ οι ίδιοι συνεχίζουν να πατούν like σε ιουδαϊκές σελίδες οι οποιες ειναι ολες στην πρώτη θέση (!)... .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications