O  εύκολος τρόπος να δεις ποιοι προέρχονται από αυτό που ξέρετε ως  διάβολο και γενικά ως κακό

Η παρακάτω είδηση απο το "πατριωτικό" pronews που κάθετε και βάζει τι λένε οι "ρυπογόνες φυλές" του κακού, χωρίς βεβαία να έχουν ιδέα περί τίνος πρόκειται αφου κατα καιρους βαζουν και οι ιδιοι κομμουνιστικη προπαγανδα, όπως οι περισσότεροι Νεοέλληνες , ειναι ο εύκολος τρόπος να δει ένας σκεπτόμενος ποιοι εχουν προέλευση από το κακό και το μοχθηρό μη ανθρωπινης φυσεως, ή αλλιώς απο αυτο που ξέρετε ως κακό απο θρησκείες δηλαδή δαίμονες , το αντίθετο του κάλου:

Ο τράπερ Light, που τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» των Αρχών λόγω βίντεό του με όπλα, προχώρησε σε story στο Instagram του, γράφοντας και για την υπόθεση, αλλά και για τον δικηγόρο του.

Σχετικά με την υπόθεση, ο τράπερ αναφέρει πως «όσον αφορά την υπόθεση στην οποία εμπλέκομαι και απασχολεί τη δικαιοσύνη και τα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες, θα κάνω δημόσιες δηλώσεις όταν κριθεί σκόπιμο από τη νέα μου νομική ομάδα».

Σε αυτό το σημείο γνωστοποιεί πως διέκοψε τη συνεργασία του με τον δικηγόρο Γιώργο Μακρή.

«Όσον αφορά τον κ. Γιώργο Μακρή που έως τώρα είχε αναλάβει την νομική υπεράσπισή μου, σήμερα στις 30-12-2021 επιθυμώ να κάνω γνωστό ότι διακόπτω την συνεργασία μου μαζί του» γράφει.

Σύμφωνα με τον Light, αυτή του η απόφαση οφείλεται στο γεγονός πως «η εμπλοκή του στην υπόθεση της νεοναζιστικής οργάνωσης Combat-18 (για την οποία χθες βράδυ είχα πλήρη άγνοια) έρχεται σε άμεση αντίθεση με τις δικές μου αξίες και τα πιστεύω μου ως άνθρωπο αλλά και ως γιο μετανάστη».

«Έχω αποδείξει στο παρελθόν με τη στάση αλλά και με τις πράξεις μου ότι είμαι ενάντια σε οποιαδήποτε φασιστική ιδεολογία» τονίζει.Στο τέλος διευκρινίζει πως αυτός ήταν «ο μοναδικός και ο καθοριστικός παράγοντας» που διακόπτει τη συνεργασία του με τον δικηγόρο.

Nεοναζιστικής οργάνωσης Combat-18 ? πως ακριβως ειναι ναζιστική οργάνωση ? επειδή έβαλε μερικά σύμβολα??δεν είδαμε να ειναι μύστες ούτε να ξέρουν την αληθινή φύση των ιουδαίων, των κομμουνιστών μιασμάτων τους και λοιπών "ρυπογονων φύλων" ο αληθινός λόγος που έβγαλαν την λέξη ρατσιστής , ή μήπως ειναι σαν αυτες που φτιαχνουν οι σατανο-συμμορητές δηθεν ναζιστες για να κατηγορουν τους κάκους ναζι για τα πάντα όπως την Ουκρανία που οι δήθεν "ναζιστές" ειναι δικοί τους δούρειοι ίπποι και ουδεμιά σχέση εχουν με μυστικισμό σαν τους αρχαίους ούτε καν με τον Αδόλφο?

Πέρα από αυτό αυτές οι φυλές του Γιαχβέ εκτός ότι λένε ακριβώς τα ίδια στα παντα με την εκλεκτή φυλή του Γιαχβέ προφανώς δεν εχουν κανένα θέμα για κομμουνιστές αληθινες εγκληματικες και σατανικές οργανώσεις !για παράδειγμα η ιουδαϊκή εγκληματική οργάνωση που έκανε γενοκτονία του λευκού γένους στην Ελλαδα ονόματι ΚΚΕ έγινε κόμμα και δηθεν ιδεολογία , αυτά και αλλα πολλά κρύβουν οι διάβολοι επι της Γης που διαβάλουν τα πάντα πίσω από την ταμπέλα της δήθεν ιδεολογίας για να κρύψουν τα θανάσιμο φυλετικό μίσος τους στο λευκό γένος μαζι με άλλες μοχθηρες φυλες του Γιάχβε που εγιναν δηθεν ιδεολογια ..Και επειδή οι μάζες δεν έχουν ιδέα ότι οι κακοί δεν ηταν αυτοί που τους έμαθαν στα σχολεια μέσα απο κομμουνιστικη ψεύτικη ιστορία και τους παρουσιαζουν επι δεκαετιες οι διαβολοι μεσα απο τονους προπαγανδας και ψεματων ,αλλα και ούτε καν τους ενδιαφέρει η αλήθεια , ήδη βιώνουν ενα είδος κόλασης στην Γη επειδή υποστηρίζουν το κακό ακομα και άθελα τους και δεν ενδιαφέρει καν το δίκαιο και η αλήθεια (γιατί θα την είχαν βρει ), αρκεί να έχουν να φάνε κοινός οι περισσότεροι συμπεριφερονται ως ζωα και ως ζωα τους βλέπουν , θερμόαιμα γελάδια έγραφε ένας ελληνόφωνος σε επισημη μασονικη σελιδα τους στο facebook , ειναι τοσο κατώτεροι πολλοι που δεν βλέπουν καν οτι σχέση με καθε τι κακό και τον σατανισμό έχουν οι δημοκράτες "φίλοι τους" ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications