Όλα όσα λέγεται ότι προέβλεψε για το 2022 η Μπάμπα Βάνγκα, ο Νοστράδαμος των Βαλκανίων

Βρισκόμαστε μόλις λίγες μέρες πριν την έλευση του νέου έτους και όλο και περισσότεροι αναρωτιούνται τι θα μας φέρει το 2022. Θα είναι συνέχεια του 2021 ή θα δούμε ένα «φως στον τούνελ»;

Υπάρχουν πολλά μέντιουμ που κάνουν όλων των ειδών τις προβλέψεις, αλλά ίσως χρειαστεί να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω.

Αναφερόμαστε, λοιπόν, στην τυφλή Μπάμπα Βάνγκα, γνωστή ως Νοστράδαμος των Βαλκανίων, και στην οποία πιστώνεται η πρόβλεψη της άνοδος του Ισλαμικού Κράτους, του Brexit, ακόμη και των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη. Λέγεται επίσης ότι τα οράματά της περιελάμβαναν την τραγωδία του Τσερνομπίλ, τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης.

Αν και μια από τις πιο εκπληκτικές προφητείες της σχετίζεται με τον αστεροειδή γνωστό ως «Oumuamua» , ο οποίος θα στάλθηκε από εξωγήινους για να ψάξει για ζωή σε πλανήτες. Η Vanga προέβλεψε επίσης μια άλλη πανδημία , μια που ανακαλύφθηκε στη Σιβηρία που θα προκληθεί από έναν παγωμένο ιό που απελευθερώνεται.

Αν και δεν έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι προφητείες της, οι στοιχειωτικές του προβλέψεις συνεχίζουν να προκαλούν γοητεία. Πέθανε το 1996 σε ηλικία 85 ετών, αλλά άφησε πίσω της προβλέψεις για τα επόμενα χρόνια. Μέχρι το 2022, ορισμένοι ειδικοί είπαν ότι υπάρχουν έξι ανησυχητικά γεγονότα που η διορατικός προέβλεψε ότι θα εκτυλίσσονταν.

Αύξηση των καταστροφών
Προφανώς, ο Νοστράδαμος των Βαλκανίων προέβλεψε ότι αρκετές ασιατικές χώρες, μαζί με την Αυστραλία, θα υποφέρουν από πλημμύρες . Δεδομένου ότι οι επιστήμονες έχουν δηλώσει την επιστροφή των συνθηκών που αυξάνουν την πιθανότητα τροπικών κυκλώνων και πλημμυρών στην Αυστραλία, φαίνεται ότι η Vanga μπορεί να έχει δίκιο.

Ένας θανατηφόρος ιός στη Σιβηρία
Αυτό είναι πιθανώς το τελευταίο που κάποιος θέλει να ακούσει μετά από σχεδόν δύο χρόνια ζωής με την ψευδο-πανδημία του COVID, αλλά η Vanga έχει προειδοποιήσει ότι ένας θανατηφόρος ιός, που έχει παγώσει στη Σιβηρία, θα απελευθερωθεί.

Τον Δεκέμβριο, οι επιστήμονες αποκάλυψαν ότι είχαν βρει ανησυχητικές σχισμές σε έναν τεράστιο παγετώνα στην Ανταρκτική και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανέπτυξε μια ομάδα ταχείας αντίδρασης στο Νότιο Σουδάν για να ερευνήσει μια μυστηριώδη ασθένεια που έχει σκοτώσει τουλάχιστον 100 ανθρώπους.

Έλλειψη πόσιμου νερού
Η Baba Vanga πίστευε ότι πολλές πόλεις θα μπορούσαν να έχουν δυσκολίες πρόσβασης σε καθαρό νερό και αυτό είναι κάτι για το οποίο οι ειδικοί προειδοποιούσαν εδώ και αρκετό καιρό. Σε παγκόσμιο επίπεδο, 785 εκατομμύρια άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε ασφαλές νερό.

Οι επιπτώσεις της λειψυδρίας επηρεάζουν τις οικογένειες και τις κοινότητές τους. Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι το επόμενο έτος θα υπάρξει εκτεταμένη έλλειψη νερού που θα επηρεάσει όχι μόνο τον τρίτο κόσμο, αλλά και τις λεγόμενες πλούσιες χώρες.

Η πρώτη επαφή με εξωγήινους στη Γη ( με τους συγγενείς των συμμοριτών η άλλους?)
Αυτό είναι ένα θέμα που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης. Πολλοί είναι αυτοί που είναι πεπεισμένοι ότι βρισκόμαστε προ των πυλών της εξωγήινης «Πρώτης Επαφής» .

Και σύμφωνα με την Vanga, αυτό το σενάριο θα συμβεί τον επόμενο χρόνο, όταν ένας πολιτισμός από άλλους κόσμους θα στείλει ανιχνευτή που ονομάζεται "Oumuamua" για να εξερευνήσει εάν υπάρχει ζωή στη Γη. Αν και το χειρότερο από όλα είναι ότι δεν θα είναι μια θετική επαφή, μάλλον μια εισβολή.

Πανούκλα ακρίδας στην Ινδία
Οι άνθρωποι στην Ινδία ελπίζουν ότι η τυφλή μυστικίστρια είναι λάθος στις προβλέψεις της, καθώς είπε ότι οι θερμοκρασίες θα φτάσουν τους 50 βαθμούς Κελσίου, ακρίδες να καταβροχθίζουν καλλιέργειες , οδηγώντας σε μεγάλο λιμό.

Απώλεια της αίσθησης της πραγματικότητας (καλα αυτο ηδη συμφαινει)
Κάποιοι λένε ότι μιλούσε για την εικονική πραγματικότητα, αλλα προφανώς δεν ειναι αυτό, αφού αν ρωτήσεις 100 άτομα για διάφορα θέματα οι 99 θα σου λένε ηλιθιότητες όπως έχουν εκπαιδευτεί από τους συμμορίτες και μάλιστα νομιζουν πως ειναι και "άποψη" τους αυτά που λενε και πιστεύουν ενω στερούνται και λογικής , και δεν έχουν καμιά αίσθηση της πραγματικότητας και τι γίνεται γύρο τους .

Τέλος,προέβλεψε ότι η τροχιά της Γης θα αλλάξει το 2023.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications