Δρ. Michael Yeadon: «Μην δεχτείτε τα πιστοποιητικά εμβολιασμού – Είναι δρόμος χωρίς επιστροφή»

Δεν είναι τόσο το εμβόλιο ο κίνδυνος για την ανθρωπότητα όσο το πιστοποιητικοί εμβολιασμού, (το οποίο προωθεί μετ΄ επιτάσεως ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνοντας... περήφανος για τις πρωτοβουλίες του) είπε ο Dr. Michael Yeadon ο οποίος είπε ότι όσοι το δεχτούν δεν θα έχουν δρόμο διαφυγής.

Προειδοποίηση κατά των πιστοποιητικών εμβολιασμού απηύθυνε ο πρώην αντιπρόεδρος της φαρμακευτικής εταιρείας Pfizer Dr. Michael Yeadon ο οποίος δήλωσε ότι θα είναι η πρώτη φορά που θα επιβάλλεται ψηφιακή ταυτότητα στο γενικό πληθυσμό.

Όπως είπε όποιος ελέγχει τη βάση δεδομένων των πιστοποιητικών εμβολιασμού θα μπορεί να απαγορεύει την είσοδο ή όχι ατόμων σε κοινωνικές εκδηλώσεις ελέγχοντας το που πάνε ή ακόμη και να κάνουν ταξίδια.

Θα πρόκειται όπως είπε για τον απόλυτο έλεγχο ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος.

Εξήγησε δε λήγοντας ότι όταν το σύστημα αυτό επισημοποιηθεί τότε στους έξι μήνες μετά το προηγούμενο εμβόλιο (τρεις θέλει ο Έλληνας πρωθυπουργό) θα έρχεται ένα μήνυμα που θα λέει:

«Έχει λήξει το πιστοποιητικό εμβολιασμού σας. Περάστε για την επόμενη ενισχυτική δόση και φέρτε μαζί ας και τον 10χρονο εγγονό σας ο οποίος από ότι βλέπουμε δεν είναι εμβολιασμένος.

Αν δεν συμμορφωθείτε με τις δύο αυτέ υποχρεώσεις τότε το πιστοποιητικό σας θα ακυρωθεί και εσείς θα αποκλειστείτε από τα πάντα.»

Όπως πρόσθεσε ο Yeadon εάν δεχτείτε να μπείτε σε αυτί την διαδικασία δεν θα υπάρχει έξοδος διαφυγής. Θα είστε δια βίου αιχμάλωτοι του «πιστοποιητικού» και θα μπορείτε να κυκλοφορείται ελεύθερα μόνο όταν αυτό είναι ενεργό, δηλαδή μόνο όταν κάνετε τις δόσεις.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications