Τι είδους περίεργο κύβο είδε το κινεζικό σεληνιακό ρόβερ στο φεγγάρι;

Το κινεζικό σεληνιακό ρόβερ Yutu 2 διέσχιζε τον κρατήρα Von Karman του φεγγαριού όταν παρατήρησε κάτι πολύ περίεργο.

Το αντικείμενο σε σχήμα κύβου βρισκόταν σε απόσταση περίπου 80 μέτρων από αυτό. Αυτό το γεγονός συνέβη τον Νοέμβριο, αλλά έγινε γνώστο τα μέσα ενημέρωσης μόλις πριν λίγες μέρες και δημοσιεύτηκαν στο Our Space , το κινεζικό κανάλι ειδήσεων που σχετίζεται με την επιστήμη, την Εθνική Διαστημική Διοίκηση της Κίνας (CNSA).

Οι Κινέζοι ονόμασαν αυτό το αντικείμενο "Μυστικό Σπίτι" (神秘 小屋), αλλά αυτό είναι απλά ένα προσωρινό ψευδώνυμο για αυτό το συγκεκριμένο αντικείμενο παρά μια πραγματική περιγραφή του.

Κινέζοι ειδικοί έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για αυτό το αντικείμενο και τώρα αναμένεται ότι τις επόμενες 2-3 σεληνιακές ημέρες το Yutu 2 θα περάσει για να διασχίσει αυτά τα 80 μέτρα, αποφεύγοντας τους κρατήρες για να πλησιάσει το " σπίτι" .

Μια απλή (και απίθανη ) εξήγηση για τον «κύβο» ειναι ότι θα μπορούσε να είναι ένας μεγάλος ογκόλιθος στην επιφάνεια του φεγγαριού ως αποτέλεσμα μιας ισχυρής πρόσκρουσης μετεωρίτη μονο που η φύση δεν δημιουργεί κύβους . Ωστόσο, οι ερευνητές έχουν ήδη προτείνει ότι οι Κινέζοι έχουν ανακαλύψει στο φεγγάρι είτε έναν ναζιστικό διαστημικό σταθμό είτε μια βάση εξωγήινων.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications