Καθηγητής M.Makary: «Έχουμε έναν σύγχρονο Μακαρθισμό - Κανένα κλινικό δεδομένο για τις ενισχυτικές δόσεις»

Ένας από τους πιο γνωστούς καθηγητές στις ΗΠΑ, ο Dr Marty Makary, ο οποίος είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Johns Hopkins στην Βαλτιμόρη και σχολιαστής σε πολλά ΜΜΕ για θέματα για τον Covid-19 υποστήριξε ότι πλέον τα όσα γίνονται με τους εμβολιασμούς δεν βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα.

Ο Μ.Makary, ο οποίος είναι υπέρμαχος των εμβολίων μίλησε ανοιχτά για τα όσα παράλογα γίνονται με τα εμβόλια για τον κορωνοϊό και τόνισε ότι πλέον έχουμε έναν σύγχρονο Μακαρθισμό.

Αναλυτικά όσα είπε σε διαδικτυακή συνεδρία:

«Ονομάζομαι Marty Makary. Είμαι ερευνητής στην σχολή δημόσιας υγείας Bloomberg του Johns Hopkins.

Όσον αφορά το υπόβαθρό μου, σπούδασα επιδημιολογία στην σχολή δημόσιας υγείας του Χάρβαρντ όπου έλαβα έναν μεταπτυχιακό τίτλο στην δημόσια υγεία και υπηρέτησα στην Ιατρική Σχολή της σχολής Δημόσιας Υγείας του Johns Hopkins τα τελευταία 16 χρόνια. Περιθάλπω επίσης χειρουργικούς ασθενείς συμπεριλαμβανομένων ανοσοκατεσταλμένων ασθενών.

Θα ήθελα να σας ζητήσω προσωπικά να σκεφτείτε τα νέα επιστημονικά δεδομένα που μας λένε ότι ορισμένες πολιτικές για τον Covid έχουν γίνει υπερβολικά ακραίες, υπερβολικά αυστηρές και δεν ωθούνται πλέον από κλινικά δεδομένα...

Πάρτε για παράδειγμα τις αναμνηστικές δόσεις στα παιδιά που ήδη πέρασαν Covid. Όταν η φαρμακοβιομηχανία ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι διεξήγαγαν ένα εργαστηριακό πείραμα που δείχνει ότι οι αναμνηστικές δόσεις αυξάνουν τα επίπεδα των αντισωμάτων εναντίον της Όμικρον, χωρίς να δημοσιεύσουν τα επιστημονικά δεδομένα στα οποία βασίζεται αυτό, το CDC αμέσως παρότρυνε όλους τους 16χρονους και 17χρονους να λάβουν μια αναμνηστική δόση...

Εκεί φτάσαμε; Η φαρμακοβιομηχανία να λέει στον κόσμο τι να κάνει με ένα δελτίο Τύπου και το CDC απλώς να συμμορφώνεται;

Είμαι πολύ υπέρ των εμβολίων, έχω εμβολιαστεί αλλά έχουμε έναν σύγχρονο Μακαρθισμό.

Δόσεις των εμβολίων χρησιμοποιούνται τώρα ώστε να ενισχύσουν τα νεαρά άτομα χωρίς κανένα κλινικό δεδομένο να υποστηρίζει κάτι τέτοιο!

Χρειαζόμαστε συγκεκριμένες ιατρικές κατευθυντήριες οδηγίες! Όχι καθολικές ιατρικές κατευθυντήριες οδηγίες. Αυτό είναι καλό για τμήματα μάρκετινγκ…

Πάνω από 20 επιστημονικά άριστες μελέτες έχουν καταδείξει ότι η φυσική ανοσία είναι εξίσου καλή ή καλύτερη από την ανοσία μέσω του εμβολίου. Κι όμως οι αξιωματούχοι δημόσιας υγείας μας συνεχίζουν να την αγνοούν. Έχουν καταστραφεί πολλές ζωές».

Δείτε την παρέμβαση του από το 31:56 του βίντεο και μετά:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications