«Θέλουμε μείωση πληθυσμού»: Δείτε τι είχε ειπωθεί στο WEF λίγο πριν την απάτη του Covid-19 (βίντεο)

«Θέλουμε 500 εκατομμύρια ανθρώπους», αυτό ειπώθηκε από την Αγγλίδα πρωτευοντολόγο και ανθρωπολόγος Jane Goodall η είναι προβεβλημένη στον κόσμο για τις επιστημονικές της απόψεις οι οποίους είναι συμφωνούν με τα «θέλω» του World Economic Forum.

Η J.Goodall είχε μιλήσει το 2020, λίγο πριν ξεσπάσει η απάτη του Covid, στο WEF και είχε αναφερθεί -εκτός των άλλων- στον υπερπληθυσμό.

Όπως τονίζει στο τέλος της ομιλίας της ο αριθμός της γης πρέπει να φτάσει στα επίπεδα που ήταν πριν από 500 χρόνια, δηλαδή στους 500 εκατομμύρια ανθρώπους. Συγκεκριμένα στην ομιλία της αφού αναφέρεται στο πρόβλημα της φτώχεια, στ' ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να καταναλώνουν αρκετά και να κόψουν το κρέας λέει τα εξής:

«Δεν πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε την αύξηση του ανθρώπινου πληθυσμού.
Γιατί ξέρετε πίσω από αυτό κρύβονται τόσα άλλα προβλήματα! Όλα αυτά για τα οποία μιλάμε δεν θα ήταν πρόβλημα, αν είχαμε το μέγεθος του πληθυσμού που υπήρχε πριν από 500 χρόνια».

Το αξιοπερίεργο είναι ότι ακριβώς το ίδιο νούμερο αναφέρουν οι λεγόμενοι «Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας», ένα τεράστιο κατασκεύασμα από γρανίτη, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του λόφου Elbert County, στην Γεωργία των ΗΠΑ.

«Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000, σε συνεχή ισορροπία με την φύση», γράφεται χαρακτηριστικά.

Δείτε την ομιλία της από το 28ο λεπτό του βίντεο έως το 32ο:

Post A Comment:

1 comment

ΔημητραΕοακιμείπε...

H καρακαξα του DAVOS, MAS ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ Ο ΠΛΥΘΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΙΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΑ 500 ΕΚΑΤΩΜΟΙΡΙΑ! Εμείς το ξέρουμε από το 1980 οι ΛΥΘΟΙ της ΓΕΩΡΓΙΑΣ μας πληροφόρησαν! Μέλος του DAVOS, SATANAS OLLOI ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΛΩΣ ΣΕΑΜΠ!

Είδα την Φάτσα του Εξαδαχτυλου, ΣΑΤΑΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΛΑ ΤΟΥ!

Κουλής: εμβολιάστηκε για να ζήσετε! Τίποτα δεν ξέρει ο αγράμματος αυτός! Φανταστείτε ποσο μας αγαπούν οι Εβραίοι αυτοί! Ο Δρ MICHAEL YEADON, Αντιπρόεδρος της PFIZER, για 16 χρόνια, μας πληροφόρησε ότι: « Αυτοί που εμβολιάστηκαν μέσα σε τρία χρόνια από τον εμβολιασμό τους θα ΠΕΘΑΝΟΥΝ με τρομακτηκους πόνους ! Είναι δυνατόν να πιστεύετε τον Κουλη, τον Άσχετο, ο οποίος ακολουθεί τις συμβουλές των ΡΑΒΒΙΝΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΛΥΘΙΣΜΟ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΟΙΡΙΑ για να μπορέσουν να ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ τον Πλανιτη, πως είναι δυνατόν αυτοί οι 3,000 ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ, και βέβαια SEBBATIAN-FRANKIST, TOYS EINΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥ, ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΑ ΓΚΩΙΜ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ. Και βέβαια τρελάθηκαν να μας ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ. ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ 63 βιβλία του Ταλμουδ της ΘΡΗΣΚΙΑΣ τους τα λέει Ολλα: ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΓΕΛΑΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΜΗΝ ΤΤΙΡΗΣΕΤΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΤΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ, ΔΙΟΤΙ 3ΤΣΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ Ο Ι@ΧΩΒΑΣ ΤΟΣΟ ΠΟΙΟΠΟΛΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑ! ΠΡΟΣΟΗ ΟΜΩΣ, ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΘΑΝΑΤΩΘΕΙΤΕ ,

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications