Λινού: «Οπωσδήποτε να εμβολιαστούν τα παιδιά, το εμβόλιο είναι ασφαλέστερο σε αυτά » (!)

«Αυτήν τη στιγμή οι ειδικοί συζητάνε. Βρισκόμαστε ανάμεσα στη μεταδοτικότητα και πιθανόν τη μη ανταπόκριση των εμβολίων από τη μια μεριά και μια μορφή της νόσου που είναι πιο ήπια και μια πιο επιθετική Δέλτα»,ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο MEGA, η Αθηνά Λινού.

"Αυτήν τη στιγμή οι ειδικοί συζητάνε", αυτή δεν ειναι η "ειδική"? παραδέχεται δηλαδή ότι άπλα μεταφέρει τι λένε κάποιοι άλλοι δήθεν ειδικοί τύπου συμμορίτες!τυχαίο που όλοι αυτοί οι ψευδό ειδικοι στην τηλεόραση λένε ακριβώς τα ίδια με τους συμμορίτες που έχουν στήσει όλο αυτό το θέατρο ?

«Αντιμετωπίζουμε κυρίως τη Δέλτα αλλά πρέπει να περιμένουμε έξαρση και των δύο για ένα μικρό διάστημα και να δούμε αν η Ομικρον θα επικρατήσει της Δέλτα αλλά αν θα είναι πιο ήπια», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με τα εμβόλια, η καθηγήτρια τόνισε ότι τα υπάρχοντα σκευάσματα προστατεύουν έναντι της Δέλτα. «Για τη Δέλτα είμαστε θωρακισμένοι από σοβαρή νόσο και θάνατο. Για την Ομικρον το συζητούν, ανησυχούν, φαίνεται ότι είναι πιο ήπια η νόσος οπότε αυτό θα διευκολύνει τα πράγματα».

Ωστόσο, παραμένει ακόμη άγνωστο τι θα γίνει με την τέταρτη δόση και αν αυτή θα είναι απαραίτητη εντός του 2022. Μέχρι τότε, θα πρέπει όλοι να εμβολιαστούν και με τις 3 δόσεις ενώ θα πρέπει να τηρούνται και τα μέτρα προστασίας «για να μην διασπείρουμε και να μην κολλήσουμε».

«Πρέπει οπωσδήποτε να εμβολιαστούν τα παιδιά για τη δική τους προστασία. Έχουμε να κάνουμε με μια περίεργη αρρώστια που δεν την ξέρουμε πλήρως», σημείωσε η καθηγήτρια σχετικά με τον εμβολιασμό των παιδιών, ο οποίος είναι διαθέσιμος από χθες.

«Τα εμβόλια στα παιδιά είναι πολύ ασφαλέστερα απ’ ό,τι στους μεγάλους. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος, καμία σοβαρή παρενέργεια», είπε η κ. Λινού, η οποία τόνισε και τον ρόλο των παιδιάτρων στην καμπάνια για τον εμβολιασμό των παιδιών.

Post A Comment:

1 comment

aikείπε...

Το λοιπον και επειδη εχουμε να κανουμε με παιδια,οτι πουνε αυτοι οι πλασιεδες,να ειναι μαθηματικα αποδεδειγμενο,πχ:Ποσα παιδια πεθαναν απο κοβιντ,ποσα νοσησαν βαρια,ποσα επαθαν ζημια απ'το εμβολιο,ποσα πεθαναν,ποσο επικινδυνη ειναι η Ομικρον και τελικα,ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ;Αυτα για να συννενοηθουμε[οχι γιαλαντζι στατιστικες,γιατι δεν ειστε ικανοι ουτε για ψεμματα.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications