Το σημάδι της «Νέμεσις»  και της καταστροφής του πλανήτη ειναι ο αποικισμός στον Άρη που ήδη  ετοιμάζεται !

Οι στόχοι της ΝΑΣΑ για αποικισμό του Άρη βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο.Ήδη, πολλά διαστημικά σκάφη έχουν τεθεί σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη, ενώ έχουν σταλεί στο έδαφος ρομποτικά σκάφη.

Ως γνωστόν, ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τη Γη με μόνιμο προσωπικό έξι αστροναύτες, διεξάγει σειρά πειραμάτων προκειμένου να προετοιμάσουν το έδαφος για τον αποικισμό του Άρη.

Η ΝΑΣΑ προγραμματίζει μια επανδρωμένη πτήση στην Άρη, το 2030. Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς, προτού πραγματοποιηθεί η επανδρωμένη πτήση στον κόκκινο πλανήτη θα προηγηθεί μια αποστολή σε έναν αστεροειδή περίπου το 2025.

Σημειώνεται ότι για την επιβίωση των αστροναυτών στον πλανήτη Άρη θα είναι απαραίτητη μια νέα τεχνολογία τρισδιάστατων εκτυπωτών, οι οποίοι όχι μόνο θα εκτυπώνουν αντικείμενα/εξαρτήματα ή ακόμη και ολόκληρους σταθμούς, αλλά και φαγητό, θυμίζοντας την αμερικανική σειρά Star Trek. Ήδη, τέτοιοι εκτυπωτές χρησιμοποιούνται. Τόσο η ΝΑΣΑ όσο και η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος ΕΣΑ ετοιμάζονται να στείλουν στον ΔΔΣ ισχυρότερους τρισδιάστατους εκτυπωτές τους επόμενους μήνες.

-----

Όλα καλά μέχρι εδώ και οι ημερομηνίες συμπίπτουν δηλαδή μέχρι το 2100 θα έχουν κάνει αποικισμό στο Άρη ,θα στείλουν πρώτα τους θνητούς για να προετοιμάσουν το έδαφος και μετά θα πάνε και οι φυλές του κακού , και βγαίνει κάποιος " ερευνητής" και λέει ανάλογα τι σύστημα θα επιβάλουν εκεί θα δούμε ποιοι κάνουν κουμάντο στην Γη, ο τύπος περιμένει να πάνε στον Άρη για να δει ποιοι κάνουν κουμάντο στην Γη άκουσον, άκουσον (!) τον έχουν και σε μεγαλη εκτίμηση πολλοί και γράφει και βιβλία, τουλάχιστον κατάλαβε ότι αυτοί που κανουν κουμάντο στην Γη ειναι και σατανιστές κατι ειναι και αυτο! δηλαδή κατάλαβε σε 30-40 χρονια το 20% , για αυτο δεν θα φτάσει στο 100% αφού θα έχει πεθάνει μέχρι το 30% πολύ πίσω ειναι ο τύπος και πάει πολύ αργά.

Και μιλάμε για κάποιον που τουλάχιστον ξέρει κάποια βασικά, οι πολλοί που δεν έχουν ιδέα ούτε για αυτά ειναι έτη φωτός πίσω και έχουν παρεκκλίνει εντελώς από τον σκοπό που γεννήθηκαν ...

Έχει γίνει εμφανές εδώ και καιρό ποιος ειναι ο ορισμός των θνητών, (δεν μιλάμε καν για κτηνώδες και βάρβαρες φυλές), οι θνητές φυλές τουτέστιν πνεύματα ελέγχονται πολυ εύκολα "πλάθονται" ανάλογα με το ποιοι τους εξουσιάζουν και πέφτουν εύκολα σε χαμηλό επίπεδο (στο επίπεδο των βάρβαρων ) γιατί άπλα ειναι θνήτοι και θνήτες και δεν εφτασαν στο επιπεδο του θεϊκού γένους (ουδεμιά σχέση με τον χριστιανισμό ) συνεπώς όσες ζωές και να ζήσουν δεν πρόκειται να γίνει καμιά εξέλιξη τους,το αντίθετο γίνεται πέφτουν ολο και πιο χαμηλά και έχουν γίνει ένα με βάρβαρες φυλές του κακού.

Το σημάδι της «Νέμεσις» ειναι ο αποικισμός στον Άρη που θα καταστραφεί διότι έτσι ειναι σαν να μολύνουν άλλο πλανήτη με την ίδια μόλυνση που υπάρχει στην Γη και να συνεχίζεται το κακό, αυτη η "μόλυνση" ειναι οι φυλές του κακού που ειναι ανάμεσα σας παντού και ζείτε με αυτές, αλλα λόγω της πνευματικής παρακμής οχι μονο δεν καταλαβαίνει κανένας τίποτα αλλα πολλοι που ανήκουν στο θνητός γένος έχουν πάρει το μέρος του κακού γιαυτό μετα τον Άρη σειρά έχει η Γη ...Μεταφορικά λέγοντας «Νέμεσι» εννοούμε τη θεία δίκη,ξανα ουδεμιά σχέση με τον χριστιανισμό που θα καταργηθεί στο νέο κόσμο κατι σαν "παράδεισος", μαζί με πολλά αλλα που έχουν δεδομένα τώρα, όσοι πούλησαν την ψυχή τους στο κακό δεν θα έχουν δικαίωμα να γεννηθούν ξανα στον "παράδεισο",πολλοί μαλιστα εξ αυτών θα γευτούν τον αληθινό θάνατο του πνεύματος τους, και ο νοών νοείτω, το να κάτσει κάποιος να λέει προχωρημένα θέματα μυστικισμού (οπως οι αρχαίοι μύστες) σε ένα κόσμο που ούτως η άλλως δεν νιώθει τίποτα, και μόλις τους πει για πνεύμα η θα λέει το μασονικό θεωρίες συνωμοσίας ή το πανε στο χριστιανισμό άλλοι λες και πριν το χριστιανισμό δεν υπήρχε ο κόσμος , ειναι μάταιο ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications