Η Astrid Stuckelberger, ειδικός σε πανδημίες, λέει ότι τα εμβόλια είναι «ένα συνθετικό και βιοτεχνολογικό πείραμα».

Η Astrid Stuckelberger έχει 30 χρόνια εμπειρίας ως ερευνήτρια. Τα έτη 2009-13 εργάστηκε με τον ΠΟΥ, με ειδικότητα τις πανδημίες. Έχει εκδώσει 180 επιστημονικές δημοσιεύσεις και 12 βιβλία.

Σε συνέντευξή της σε νορβηγικό μέσο, η Stuckelberger είπε ότι ανησυχεί ότι οι ενέσεις δεν είναι εμβόλια, «αλλά ένα βιοτεχνολογικό και συνθετικό πείραμα».

Επειδή περιέχει γενετικές τροποποιήσεις, όπως Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς (ΓΤΟ), οι άνθρωποι θα έπρεπε να έχουν ενημερωθεί για το περιεχόμενο του λεγόμενου εμβολίου.

«Το επικίνδυνο με το «εμβόλιο» είναι ότι προκαλεί μόλυνση. Δεν νομίζω ότι το πρόβλημα είναι η πρωτεΐνη ακίδας, αλλά μάλλον ότι το εμβόλιο περιέχει γραφένιο. Είναι θανατηφόρο και τώρα έχουμε στατιστικά και το ξέρουμε »

Ο Stuckelberger τόνισε επίσης ότι «ο ΠΟΥ δεν είναι ο ίδιος οργανισμός με πριν». Υπήρξε μια αλλαγή το 2016.

«Ήταν ιδιαίτερο: οργανισμοί όπως η GAVI, η Παγκόσμια Συμμαχία για τον Εμβολιασμό Εμβολίων με επικεφαλής τον Μπιλ Γκέιτς, ήρθαν στον ΠΟΥ το 2006 με πολλή χρηματοδότηση. Έκτοτε, ο ΠΟΥ έχει εξελιχθεί σε έναν νέο τύπο διεθνούς οργανισμού. Η GAVI κέρδιζε όλο και περισσότερη επιρροή και πλήρη ασυλία, περισσότερο από τους διπλωμάτες στον ΟΗΕ. Η GAVI μπορεί να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

Ο ΠΟΥ υποβλήθηκε σε έλεγχο το 2014 και μετά από αυτό, έγινε περισσότερο μια εταιρεία. «Όταν συνεργάστηκα με τις διεθνείς σχέσεις του ΠΟΥ το 2013, είδα το GAVI να μπαίνει όλο και περισσότερο. Η GAVI παρουσίασε ένα παγκόσμιο σχέδιο δράσης για τον εμβολιασμό μεταξύ 2012 και 2020. Δηλαδή οκτώ χρόνια όπου η GAVI είχε τα πάντα στα χέρια της. Ο Μπιλ Γκέιτς φρόντισε για τον εμβολιασμό, φρόντισε για όλα».

«Παλιότερα, όλες οι χώρες ήταν ελεύθερες. Αλλά τώρα, όταν κάνω συνεντεύξεις σε όλο τον κόσμο, βλέπω ότι κάθε χώρα είναι μέρος μιας «εταιρείας του ΠΟΥ». Ο ΠΟΥ δεν είναι πλέον ένας δημοκρατικός οργανισμός-μέλος, όπως ο ΟΗΕ. Οι διάφορες κυβερνήσεις αποτελούν τη βάση της «παρέας». Λογικά συμφωνεί με αυτό που συμβαίνει τώρα, αφού οι 'εταιρείες' θέλουν χρήματα, επιχειρήσεις και έλεγχο των ανθρώπων. Είναι σαν σκλαβιά. Οι φόροι που πληρώνουμε πηγαίνουν στις κυβερνήσεις που υπόκεινται στην «εταιρεία». Υπό πολυεθνικούς οργανισμούς, όπως η GAVI».

Σύμβαση μεταξύ της GAVI, του Παγκόσμιου Οικονομικού Ταμείου και του ΠΟΥ
«Η GAVI, η Παγκόσμια Τράπεζα και ο ΠΟΥ συνήψαν μια σύμβαση που ονομάζεται IFFM: International Financing Facility for Immunization. Οι χώρες μας, οι λαοί μας, πληρώνουν τον ΠΟΥ, την Παγκόσμια Τράπεζα και την GAVI για να πραγματοποιήσουν τα προγράμματα εμβολιασμού τους. Που σημαίνει να εμβολιαστεί όλος ο πληθυσμός. Όταν κοιτάς το σχέδιο GAVI, βλέπεις ότι από το 2012 έως το 2020 είχαν αυτό ως στόχο τους. Αλλά μετά δεν λειτούργησε, έπρεπε να δημιουργήσουν μια πανδημία».

Είπε επίσης ότι η πανδημία ήταν σίγουρα προγραμματισμένη. Μπορείτε να το δείτε σε όλα τα έγγραφα. Ο καθένας μπορεί να τα αναλύσει, είναι ορατά, μπροστά στα μάτια μας».
Επισήμανε ότι η έρευνα του καθηγητή Ιωαννίδη στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ έδειξε ότι η θνησιμότητα το 2020 δεν ήταν υψηλότερη σε σύγκριση με άλλα χρόνια. «Είναι ψέμα και όχι πανδημία. Ο ΠΟΥ δέχεται ότι η θνησιμότητα δεν είναι υψηλότερη, αλλά δεν έχει δηλώσει ότι η «πανδημία» έχει τελειώσει», πρόσθεσε.

Η Stuckelberger είπε ότι δεν έβλεπε τον εαυτό της ως πληροφοριοδότη, αλλά ως ειδικό στη δημόσια υγεία, την ιατρική και την επιστήμη. Όμως οι κολλητοί του Γκέιτς της έχουν κηρύξει πόλεμο.

«Τα πανεπιστήμια της Γενεύης και της Λωζάνης σταμάτησαν όλα τα μαθήματά μου. Είμαι σε δίκη, μου επιτίθενται. Θέλουν να μου ανακαλέσουν την άδεια ιατρικής, προσπαθούν να πουν ότι δεν είμαι ειδική, ότι λέω ψέματα. Αυτό ισχύει για όλους τους ερευνητές που το λένε, τώρα είμαστε αρκετοί γιατροί που προειδοποιούν για θάνατο μετά τον εμβολιασμό. Είναι επικίνδυνο να μιλάνε οι επαγγελματίες.

Ο πρώην υπάλληλος του ΠΟΥ γέλασε ειρωνικά με τον ρόλο των μέσων ενημέρωσης στη διάδοση ψεμάτων. «Τα ΜΜΕ πληρώνονται από πολυεθνικές «εταιρίες». Τους αποκαλώ διεθνείς τρομοκράτες. Και τα ΜΜΕ ελέγχουν τις κυβερνήσεις. Τα μέσα ενημέρωσης πρέπει να γίνουν ανεξάρτητα, πρέπει να βοηθήσουν τον πληθυσμό να αποκτήσει δωρεάν ενημέρωση.

Ο Stuckelberger, που ζει στη Γενεύη, πιστεύει ότι η λύση είναι να επιστρέψουμε στην παλιά κοινοτική ζωή: «Πρέπει να οργανώσουμε ένα παράλληλο κοινωνικό σύστημα. Πρέπει να επιστρέψουμε στην «εποχή των Βίκινγκς», πολλά πράγματα εδώ έχουν πλέον τις ρίζες τους στην εποχή των Βίκινγκ. Το σκέφτομαι πολύ: στη Νορβηγία μπορείς να επιστρέψεις στη γεωργία».

Πιστεύει ότι ο εμβολιασμός πρέπει να σταματήσει αμέσως. «Λόγω του περιεχομένου των εμβολίων. Μετά από 30 χρόνια έρευνας, ξέρω ότι όταν έχεις μία, δύο ή τρεις περιπτωσιολογικές μελέτες και κοιτάς κάτω από ένα μικροσκόπιο, για εννοιολογικά στοιχεία, τότε δεν χρειάζεται να κάνεις άλλη έρευνα. Αυτό που βλέπετε στο μικροσκόπιο είναι αρκετή απόδειξη. Όταν έως και δέκα ειδικοί από όλο τον κόσμο βλέπουν το ίδιο πράγμα στο μικροσκόπιο, αυτό είναι αρκετό.

«Στα εμβόλια βλέπουν γραφένιο, παράσιτα, μέταλλα… Επομένως, πρέπει να σταματήσουμε τον εμβολιασμό και να απαγορεύσουμε όλες τις ενέσεις. Όσοι συνεχίσουν πρέπει να διωχθούν.

Σύμφωνα με τον Stuckelberger, τα αναφερόμενα ποσοστά θανάτου και παρενέργειες αντιπροσωπεύουν μόνο το 1 έως 10 τοις εκατό της πραγματικότητας. Όπως αναφέραμε πρόσφατα, μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου η EudraVigilance, η ευρωπαϊκή βάση δεδομένων όπου αναφέρονται οι ανεπιθύμητες ενέργειες στα εμβόλια, είχε 34.337 αναφορές θανάτων και 3.120.439 αναφορές για παρενέργειες (οι μισες από αυτες σοβαρες) ατόμων που έλαβαν ορισμένες από τις τέσσερις πειραματικές ενέσεις που έχουν εγκριθεί αυτή τη στιγμή εντός των χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Αυτό δεν είναι εύκολο να το γνωρίζουμε, γιατί δεν γίνονται αυτοψίες. Υπάρχουν πολλά ψέματα και απάτες στην επιστήμη και στα συστήματα. Το τεστ PCR είναι ένα παράδειγμα, ο γιατρός δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει ως διάγνωση. Οι γιατροί πληρώνονται για να ισχυρίζονται ότι οι θάνατοι οφείλονται στον Covid, βάσει PCR που δεν λειτουργεί. Τις περισσότερες φορές, αυτό συμβαίνει χωρίς αυτοψία. Λένε ότι ο θάνατος οφείλεται στον Covid, ακόμη και όταν δεν είναι απο Covid.

«Είναι τρομερό να μην κάνει κανείς κλινική έρευνα, να παίρνει πληροφορίες μόνο από νοσοκομεία. Είναι μοναδικό στην ιστορία μιας πανδημίας που δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα. Στις Ηνωμένες Πολιτείες αναφέρονται 17.000 θάνατοι μετά τον εμβολιασμό, συμπεριλαμβανομένων παιδιών και βρεφών. Είναι ανήθικο να συνεχίσουμε. Μέχρι στιγμής, στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο αριθμός των θανάτων είναι τρεις φορές υψηλότερος από το σύνολο για όλα τα εμβόλια τα τελευταία 35 χρόνια. Αυτά είναι επίσημα στοιχεία, χωρίς κλινική έρευνα ή επικύρωση. Η έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά ο εμβολιασμός συνεχίζεται. Είναι φρικτό, πραγματικά εγκληματικό.

Τα στοιχεία της VAERS που δημοσιεύθηκαν στις 17 Δεκεμβρίου από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων περιελάμβαναν συνολικά 965.843 αναφορές ανεπιθύμητων παρενεργειών σε όλες τις ηλικιακές ομάδες μετά τα εμβόλια για τον COVID, συμπεριλαμβανομένων 20.244 θανάτων και 155.506 σοβαρών τραυματισμών μεταξύ των 14 Δεκεμβρίου 2020 και 10 Δεκεμβρίου 2021.

Ο Stuckelberger είπε ότι παρά το γεγονός ότι ήδη χορηγούνται άπειρες δόσεις του εμβολίου, βαθιά μέσα μας δεν υπήρξε ποτέ «πανδημία. Ήταν μια πανδημία PCR, προπαγάνδα, προπαγάνδα φόβου… Υπάρχει τεράστια διαφθορά και συγκρούσεις συμφερόντων. Η επιστήμη και τα μέσα ενημέρωσης είναι επίσης διεφθαρμένα, ολόκληρο το σύστημα είναι διεφθαρμένο. Οι επαγγελματίες αγοράζονται με συμφέροντα ιδιοκτησίας σε εταιρείες εμβολίων. Η βιομηχανία ελέγχει τα ΜΜΕ, γιατρους κτλ... Τα ψέματα προέρχονται από πανεπιστήμια που λένε «ξέρουμε την επιστήμη». «Ο κόσμος έχει εξαπατηθεί. Δεν έχουν δει ότι ήταν προπαγάνδα. Και αυτές οι πολιτικές και οι ορισμοί έχουν αλλάξει», κατέληξε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications