Αρβανίτης: «Πού πεθαίνουν οι εμβολιασμένοι; - Μας λένε ψέματα - Να παρέμβει εισαγγελέας»

«Σε ράντζα, στο ασανσέρ, στο υπόγειο; - Πού πεθαίνουν οι εμβολιασμένοι;»

«Καταπέλτης» ήταν σε συνέντευξη του σε τηλεοπτική εκπομπή ο διδάκτωρ Καρδιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κωνσταντίνος Αρβανίτης, ο οποίος μίλησε για τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, σύμφωνα με τα οποία πεθαίνουν περισσότεροι εμβολιασμένοι απ' ότι ανεμβολίαστοι και ζήτησε να παρέμβει εισαγγελέας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ τον τελευταίο καιρό καταγράφονται τριπλάσιοι θάνατοι σε εμβολιασμένους, παρόλα αυτά στις ΜΕΘ τα συστημικά ΜΜΕ λένε ότι το 90% των διασωληνωμένων είναι ανεμβολίαστοι.

Ο Κ.Αρβανίτης προσπάθησε να εξηγήσει το γιατί γίνεται αυτό και έριξε «βόμβες», καθώς τόνισε ότι υπάρχει η πιθανότητα να αφήνουν εμβολιασμένους να πεθάνουν εκτός ΜΕΘ για να μην «χαλάσουν» τα στατιστικά στοιχεία.

«Η λογική λέει ότι υπάρχουν δύο πιθανότητες και τρίτη δεν υπάρχει. Ή τα συστημικά ΜΜΕ μας λένε αλήθεια και οι ΜΕΘ έχουν 90% ανεμβολίαστους, ή μας λένε ψέματα», είπε αρχικά ο γιατρός και συνέχισε τονίζοντας:

«Αν πάρουμε την πρώτη ότι λένε ψέματα και δεν ισχύει αυτό που λένε ότι οι ΜΕΘ περιέχουν μόνο 10% εμβολιασμένους. Δεν πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας για διασπορά ψευδών ειδήσεων;».

«Πάμε στην δεύτερη εκδοχή, ότι λένε αλήθεια. Αυτή είναι ακόμα χειρότερη. Εάν όντως λένε αλήθεια τα ΜΜΕ και πράγματι το 90% στις ΜΕΘ είναι ανεμβολίαστοι και εμείς είδαμε από τα στοιχεία του ΕΟΔΥ ότι οι εμβολιασμένοι που πεθαίνουν είναι τριπλάσιοι από τους ανεμβολίαστους πού πεθαίνουν οι εμβολιασμένοι; Έξω από τις ΜΕΘ προφανώς! Πού; Στα ράντζα, στους διαδρόμους; Σε κοινούς θαλάμους; Στο ασανσέρ; Στην ταράτσα; Στο υπόγειο; Πού;

Αφού πεθαίνουν τριπλάσιοι και στις ΜΕΘ είναι μόνο το 10% αυτό σημαίνει κάτι τραγικό, ότι οι εμβολιασμένοι δεν μπαίνουν στις ΜΕΘ ότι και να έχουν για να μην ταραχτεί η στατιστική στις ΜΕΘ ότι και εάν συμβαίνει και να λέμε ότι στις ΜΕΘ το 90% είναι ανεμβολίαστοι. Δεν βάζουν τους εμβολιασμένους στις ΜΕΘ και εδώ προκύπτει μια κακομεταχείριση των εμβολιασμένων. Τους βάζουν οπουδήποτε αλλού, σε κοινούς θαλάμους, σε ράντζα, τους σκορπάμε σε άλλα νοσοκομεία για να βγουν οι στατιστικές των ΜΕΘ», πρόσθεσε ο Κ.Αρβανίτης.

Τέλος μίλησε και για τους πολλούς αιφνίδιους θανάτους και ερωτήθηκε εάν αυτοί οφείλονται στις μυοκαρδίτιδες: «Δεν είναι μόνο η μυοκαρδίτιδα, έχουμε αιφνίδιες ανακοπές, θρομβώσεις. Είναι πολλά άλλα προβλήματα καρδιαγγειακά που μπορεί να οδηγήσουν σε αιφνίδιο θάνατο, δεν είναι μόνο η μυοκαρδίτιδα. Οι ηλικιωμένοι έχουν περισσότερα προβλήματα με θρομβώσεις και ανακοπές. Ανακοπές βέβαια βλέπουμε και σε παιδιά τελευταία, ανεξήγητες, και σε εφήβους».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications