Ένοχη η 34χρονη  αριστερό-συμμορίτισσα για την αρπαγή της Μαρκέλλας

Δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό ούτε στην ίδια, ούτε στον 42χρονο συνεργό της

Την ενοχή της 34χρονης Ειρήνης Μούρθου για την υπόθεση αρπαγής και σεξουαλικής κακοποίησης της 10χρονης Μαρκέλλας αποφάσισε πριν από λίγο το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, καταδικάζοντάς την σε ποινή κάθειρξης 21 ετών.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, η 34χρονη, η οποία νωρίτερα είχε δηλώσει μετανιωμένη και είχε ζητήσει συγνώμη για τις πράξεις της, κρίθηκε ενοχή για αρπαγή, για ανήθικες ασχολίες, για εξαναγκασμό με χρήση βίας σε γενετήσια πράξη με χορήγηση ναρκωτικών, γενετήσια πράξη, κατοχή ναρκωτικών για ίδια χρήση και έκθεση ανηλίκου. Αθωώθηκε μόνο για την ανάμειξη ναρκωτικών σε ποτό.

Ο 42χρονος συνεργός της, εξάλλου, κρίθηκε ένοχος για συνδρομή στην τέλεση αρπαγής και αθώος για συνδρομή στην έκθεση. Να σημειωθεί ότι δεν τους αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό, με την 34χρονη να καταδικάζεται σε ποινή κάθειρξης 21 ετών και 7 μηνών και τον 42χρονο σε ποινή φυλάκισης 4 ετών.

Post A Comment:

3 comments

aikείπε...

Οταν το δαχτυλο δειχνει το φεγγαρι,ο πανηλιθιος ξυνει τ'αχαμνα του.Αυτο ειστε και σεις.Το ζητουμενο,για σας αιναι η συμμοριτισσα[σικ]και οχι η νοσηροτητα των πραξεων.Τωρα δικαιολογειται,γιατι αυτο το διεστραμμενο βρωμερο σκουληκι,που προφανωςκαι δοξα τω Θεω μη αριστερος με φασιστοειδη εξαπτερυγα,ειναι ο Μωυσης σας,ο Ημιθεος ο Αριστος.Φατε την τωρα χωρις βαζελινη,ανοα μαλακοδερμα.

atomείπε...

Μα όλοι όσοι εχουν τάσεις παιδεραστίας (και οχι μονο) ειναι παντα αριστεροί κομμουνιστές ένας λόγος που έβγαλαν και την λέξη ρατσιστής ειναι αυτός αλλα που να τα πιάστε αυτα κάποιοι που έχετε την εντύπωση οτι ο αριστερισμός κομμουνισμός ειναι άπλα δηθεν ιδεολογία και οχι φυλές (πάντως στα ξερονήσια δεν τους ειχαν μαζέψει επειδή άπλα ειναι ιδεολογία )

atomείπε...

Δέχεστε τους δημοκράτες αριστερό-κομμουνιστες αλλα τωρα σας ενοχλούν οι νοσηρότητες τους??? προφανώς δεν έχετε ιδέα περί τίνος πρόκειται ούτε οτι δεν έβγαλαν στην δημοσιότητα τον σύνεργο για την ιστορία σας παραθέτουμε τι γράφουν στα ιερά κείμενα τους :
«Ένα κορίτσι τριών ετών και μια μέρα είναι κατάλληλη για ζευγάρωμα.»
(Bawa Batra)

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications