Ζητούν να πάρει το κράτος τα παιδιά από γονείς που αντιδρούν στα υποχρεωτικά τεστ & εμβολιασμούς

Έχει ανοίξει τον τελευταίο καιρό ο Ασκός του Αιόλου και πλέον η χώρα διολισθαίνει ολοένα και περισσότερο σε μια απόλυτη δυστοπία, μια δυστοπία που θα φτάνει μέχρι και στο σημείο το κράτος να παίρνουν τα παιδιά από γονείς που διαφωνούν με τα μέτρα που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση για τον Covid-19.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες υπάρχει κίνδυνος οι γονείς από την Αλιστράτη Σερρών να χάσουν την γονική επιμέλεια των ανήλικων τέκνων τους.

Αυτό όχι ακριβώς, επειδή αρνούνται να στείλουν τα παιδιά σχολείο, αλλά διότι, όπως καταγγέλλουν, διαφωνούν με τα μέτρα προστασίας των self test και της μάσκας που είναι υποχρεωτικά για την παρακολούθηση των μαθημάτων, με τα παιδιά να μην γίνονται δεκτά στο σχολικό συγκρότημα.

Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές που παρακολουθούν την υπόθεση, το παραπάνω μέτρο μπορεί να διαταχθεί σε περίπτωση που διαπιστωθεί σοβαρή παράβαση ή αδυναμία των γονιών να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους και επιπλέον διακριβωθεί ότι επίκειται κίνδυνος για την σωματική ή ψυχική υγεία των τέκνων. Γι’ αυτόν τον λόγο, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Σερρών έδωσε εντολή να διεξαχθεί κοινωνική έρευνα στην οικία της οικογένειας προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες, υπό τις οποίες ασκείται η μέριμνα/επιμέλεια των παιδιών από τους γονείς.

Η έρευνα ανατέθηκε σε δημόσια κοινωνική υπηρεσία με τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος και τα συμπεράσματά της θα προσκομιστούν στην Εισαγγελία για να αποφανθεί για το τι μέλλει γενέσθαι.

Αυτή η εξέλιξη ουσιαστικά ανοίγει την κουβέντα για παρέμβαση του κράτους σε όσα σπίτια διαφωνούν με τα μέτρα και να αρπάζει τα παιδιά από το σπίτι ώστε το κράτος να αναλαμβάνει την «μέριμνα» γι' αυτά.

Μάλιστα ο γνωστός δημοσιογράφος, Γ.Πρετεντέρης, αναφέρθηκε στο γεγονός και το πήγε ένα βήμα παραπάνω, καθώς υποστήριξε πως γίνεται ένας γονέας να μην αφήνει το παιδί του να εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, πως τα εμβόλια είναι ασφαλή και ζήτησε να παρεμβαίνει η Δικαιοσύνη για όσους γονείς δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν τα παιδιά τους.

«Κινδυνεύουν να τους πάρουν την επιμέλεια αυτοί οι γονείς, ας κινηθεί επιτέλους η Δικαιοσύνη, η οποία κινείται με αργούς ρυθμούς», είπε ο δημοσιογράφος.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications