Υγειονομικοί «στρίμωξαν» την Γκάγκα: «Θα μας πεθάνετε από ασιτία γιατί δεν θέλουμε τα πειραματικά εμβόλια;» (βίντεο)

Δέκτης της οργής των υγειονομικών, λόγω των αναστολών εργασίας, έγινε η αναπληρώτρια "υπουργός" ψευδό-υγείας και προώθησης συμφερόντων συμμοριτών , Μίνα Γκάγκα, κατά τη διάρκειας της επίσκεψης της στην Λάρισα.

Εκτός από τις έντονες αποδοκιμασίες που δέχθηκε και την έτρεψαν σε φυγή η Μ.Γκάγκα είχε και έναν έντονο διάλογο σε έναν διάδρομο του Π.Γ.Ν.Λάρισας.

Συγκεκριμένα η αναπληρώτρια υπουργός συναντήθηκε με την Επιτροπή Αγώνα του Π.Γ.Ν.Λάρισας και οι υγειονομικοί της εξαπέλυσαν επίθεση για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

Υγειονομικός ανέφερε στην Μ.Γκάγκα ότι το εμβόλιο είναι «πειραματικό», με την υφυπουργό να το αρνείται και να υποστηρίζει ότι έχει πάρει έγκριση.

Στην συνέχεια ανέβηκαν οι τόνοι, καθώς μία παρασκευάστρια ανέφερε πως ενώ αγωνίστηκε, αγοράζοντας μάλιστα με δικά της έξοδα γάντια και άλλα πράγματα προστασίας, την τιμωρούν και της στερούν την εργασία:

«Βλέπω πράγματα εκτός πραγματικότητας! Ποιος νοσεί, ποιος μεταδίδει, ποιος κολλάει (σ.σ. εννοώντας προφανώς και τους εμβολιασμένους), το τι γίνεται.

Πέρασα τον ιό, δόξα τω Θεώ είμαι καλά! Υπάρχει covid, αλλά για ποιό λόγο τιμωρείτε τον συνάδελφο; Για ποιόν λόγο το κάνετε; Να μην έχει πετρέλαιο! Τί θα αποδείξετε με αυτόν τον τρόπο; Ότι δεν θα πεθάνει από COVID και θα πεθάνει από ασιτία;»

Οι υγειονομικοί επέμειναν στην συνέχεια πως το εμβόλιο είναι πειραματικό με την κα Γκάγκα να εξακολουθεί να το αρνείται και να απαντά στο τέλος:

«Η δημοκρατία, είναι δημοκρατία αλλά οι αποφάσεις είναι κοινές».(Ακόμα για την "δημοκρατία" των συμμοριτών μιλάνε που ειναι δήθεν ειναι "ελληνική" και που κυνήγησε και δολοφόνησε τους αρχαίους μύστες? )

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications