«Βάλτε τεστ στα ΜΜΜ! Υποχρεώστε σε εμβολιασμό τους άνω των 60» –  ΒΙΝΤΕΟ

Ασταμάτητα ζητούν «νέο αίμα» ανεμβολίαστων οι «ειδικοί».Αποδεικνύουν καθημερινά πως δεν τους αρκούν οι ήδη υπάρχοντες περιορισμοί που έχουν επιβληθεί σε εκατομμύρια ανεμβολίαστους και ΝΕΚΡΩΣΑΝ την ελληνική αγορά.

Σειρά είχε νωρίτερα ο Διευθυντής ΜΕΘ στο «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος, ο οποίος απαίτησε εδώ και τώρα από την κυβέρνηση να λάβει μέτρα τύπου Γερμανίας.Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για ακραίου κομμουνιστικου τύπου μέτρα ,και οχι χουντικου που λενε ολοι οι γιαούριδες νεοέλληνες που δεν χάνουν ευκαιρία να επιδεικνύουν οτι και οι ίδιοι έχουν σημιτικά γονίδια γιαυτό απολαμβάνουν ευνοϊκή μεταχείριση των συμμοριτών στο ίντερνετ και δεν τους κανουν καμια μείωση απήχησης και στο facebook γιατι βοηθούν στην αποχαύνωση όλων που ειναι κατα των συμμοριτών και δεν καταλαβαίνουν ότι αυτοί που υποστηρίζουν ειναι ενα βήμα απο τα γίνουν και οι ιδιοι συμμορίτες αρκεί να τους δώσουν εξουσία οι ελληνόφωνοι αλλάζουν στρατόπεδο σε μια νύχτα αφου ειναι Νεοέλληνες τύπου Πλέυρης γιαυτό λένε συνεχεία μαρξιστικά , εξάλλου και οι συμμορίτες όποτε τους βολεύει το παίζουν πατριώτες

.Κομμουνιστικου τύπου μέτρα όπως τα διαβατήρια στην σοβιετική ένωση :

Αρνητικό rapid test σε ΟΛΑ τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για τους ανεμβολίαστους
Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί για τους άνω των 60 ετών

«Πρέπει πάση θυσία να αυστηροποιήσουμε τους περιορισμούς. Δεν κατανοώ την πολιτεια που διστάζει να πάρει μέτρα. Ξέρετε το κράτος το πληρώνουμε για να προστατεύει τις ζωές εκείνων που έχουν άγνοια κινδύνου».

Εκείνη τη στιγμή η παρουσιάστρια της εκπομπής «ΤΩΡΑ ό,τι συμβαίνει» έκοψε τον “ειδικό” για να διαβάσει ορισμένα οργισμένα μηνύματα τηλεθεατών:

«Κύριε Καπραβέλο βλέπω αρκετά μηνύματα από τον κόσμο και από ανεμβολίαστους που διαμαρτύρονται. Λένε “δεν μπορείτε να μας κλείσετε σα να είμαστε στο Άουσβιτς” (με τετοιες ηληθιοτητες που λενε πολλοι νεολληνες ειναι σαν τους λετε ειμαστε ηλιθιοι ). Είναι ένα γενικό πρόβλημα, βλέπετε έχουν αρχίσει και ξεσπάνε επεισόδια και σε άλλες χώρες. Πως μπορούν και οι κυβερνήσεις να βάλουν μετά από τόσο καιρό κάποια μέτρα».

Δείτε την επίμαχη αναφορά στους εμβολιασμούς από το 1:23:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications