Ένα μαύρο UFO πέταξε πάνω από ένα ηφαίστειο στο Μεξικό και εξαφανίστηκε

Υποτίθεται ότι μέσα σε ορισμένα ηφαίστεια υπάρχουν υπόγεια περάσματα, όπου βρίσκονται βάσεις εξωγήινων και χρησιμοποιούν για να πραγματοποιήσουν πτήσεις με ασφάλεια και όσο το δυνατόν πιο αόρατα απο τους ανθρώπους.

Ένα νέο βίντεο δείχνει πώς ένα μαύρο επίμηκες άγνωστο αντικείμενο πετά στο στόμιο του ηφαιστείου Popocatepetl - ένα από τα μεγαλύτερα ηφαίστεια στο Μεξικό, και εξαφανίζεται στον αέρα.

Το UFO καταγράφηκε από μια κάμερα web, η οποία παρακολουθεί συνεχώς τη δραστηριότητα αυτού του ηφαιστείου ύψους 5426 μέτρων. Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο στο μεξικανικό κανάλι UFO στο YouTube "Enigmas en la Historia Ovnis" το 2013, αλλά για κάποιο λόγο μόλις πρόσφατα μπήκε στο αγγλόφωνο μέρος του Διαδικτύου και διανεμήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα.

Από το ίδιο ηφαίστειο στα τέλη Οκτωβρίου του 2012, ειναι και ένα βίντεο που κυκλοφόρησε σε όλο τον κόσμο στο οποίο ένα UFO σε σχήμα πούρου πετά κατευθείαν μέσα στον κρατήρα του ηφαιστείου Popocatepetl

Στις 8 Φεβρουαρίου 2013, η κάμερα κοντά στο ηφαίστειο κατέγραψε ξανά πολλά μικρά στρογγυλά αντικείμενα. Ένα από ψηλά πέταξε μέσα στο στόμιο του ηφαιστείου Popocatepetl σε ευθεία γραμμή, το δεύτερο πέταξε αργότερα, μετά εμφανίστηκε ένα άλλο..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications