Χριστουγεννιάτικο…μήνυμα από Ευαγγελάτο: «Εμβολιαστείτε τώρα, αλλιώς τις χάνετε τις γιορτές» – ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρόσφατα εκλιπών Δούκας του Εδιμβούργου, συνιδρυτής του Παγκόσμιου Ταμείου Άγριας Ζωής, σύζυγος της σατανικής Ελισάβετ Β', και συνιδρυτής του Παγκόσμιου Ταμείου Άγριας Ζωής (?). «Αν μπορούσα να μετενσαρκωθώ, θα ήθελα να επιστρέψω ως θανατηφόρος ιός για να βοηθήσω στην επίλυση του υπερπληθυσμού».

Ο σκιερός Ezekiel Emanuel, πρώην σύμβουλος «υγείας» του άθλιου Barack Obama και ένας από τους συγγραφείς του αξιοθρήνητου και κομμουνιστικού Obamacare: «Η κοινωνία θα ήταν πολύ καλύτερη αν οι άνθρωποι δεν προσπαθούσαν να ζήσουν πέρα από 75 χρόνια.

Πρώην επιστημονικός σύμβουλος του George W. Bush, Paul Ehrlich: «Η θεμελιώδης λύση είναι να μειωθεί η κλίμακα των ανθρώπινων δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένου του μεγέθους του πληθυσμού, διατηρώντας παράλληλα την ικανότητα κατανάλωσης πόρων εντός της φέρουσας ικανότητας της Γης.

Αυτά τα άνωθεν ειναι μονο ο πρόλογος από ένα μακροσκελές κείμενο που άφορα τα εμβόλια, μέσα απο τους κύκλους των συμμοριτών μάλιστα δημοσια εις στο ίντερνετ σε άλλη γλωσσά(όποιος ψάχνει μακριά απο έγκυρες πήγες πάντα κατι βρίσκει και φυσικά δεν θα βαλουμε κανένα link για το δουν οι συμμορίτες ), οι πληροφορίες που γράφει ειναι ακριβώς αυτές που περίμενες οποιος έχει μυαλό μπορεί να καταλάβει γιατι εχει τέτοιο πρόλογο.. Όποιος βλέπει τα κανάλια τους ακομα λες και ειναι στην εποχη του 90 και διαβάζει έγκυρες πήγες τους ειναι καταδικασμένος,και μην προσπαθείτε να κάνετε ανθρώπους τους ηλίθιους γιατί θα σας ρίξουν στο επίπεδο τους...Η προσφορά ισχύει για λίγο και για περιορισμένο αριθμό τρέχτε να προλάβετε ! ουδεμιά σχέση με ιατρική όλα αυτά :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications