Τρόμος στην πτήση Κωνσταντινούπολη-Αμβούργο: Πέθανε επιβάτης πλήρως εμβολιασμένος - Λένε «από κορωνοϊό»

Αναστάτωση επικράτησε στο αεροπλάνο που εκτελούσε την πτήση Κωνσταντινούπολη – Αμβούργο, καθώς βρέθηκε νεκρός στο κάθισμά του ένας επιβάτης.

Ο 51χρονος, ο οποίος είχε γεννηθεί στη Ρωσία, ωστόσο ζούσε στη Γερμανία, ήταν πλήρως εμβολιασμένος κατά του κορωνοϊού, ωστόσο όπως διαπιστώθηκε, στις εξετάσεις που έγιναν μετά τον θάνατό του, είχε προσβληθεί από τον ιό.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως δεν έχει ξεκαθαριστεί η ακριβής αιτία θανάτου του, ωστόσο όπως αναφέρουν τα "γερμανικά Μέσα" έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Όπως αναφέρουν τα "γερμανικά Μέσα" όσο "ελληνικά" ειναι και τα ελληνικά μέσα , μάλιστα πριν λίγο βλέπαμε ένα ασχημουμουρη συμμορίτη ίδιας ράτσας με λαθρο στην lifo να ρίχνει λάσπη στον David Icke και ότι ίδιος δήθεν διάβασε το βιβλίο του γελάνε και οι πέτρες! σιγά μην διάβαζε αυτο το ελληνόφωνο κομμουνιστικό σίχαμα "θεωρίες συνωμοσίας " ειναι εκτός της μηδαμινής νοημοσύνη τους τέτοια θέματα, και ακριβώς για αυτο έβγαλαν την φράση θεωρίες συνωμοσίας τα αφεντικά του που τον εβαλαν να συκοφαντεί τον David Icke αφου πρωτα του κατεβασαν την σελιδα facebook.

Επι του θεματος :Τον άτυχο άνδρα, στον οποίο επετράπη να ταξιδέψει καθώς είχε πιστοποιητικό εμβολιασμού, εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του, στη θέση του, ένα μέλος του πληρώματος, μετά την προσγείωση και ενώ το αεροπλάνο είχε αδειάσει.

Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση, καθώς το μόνο σίγουρο είναι πως ο 51χρονος πέθανε κατά τη διάρκεια της πτήσης στις 25 Οκτωβρίου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications