Του αρνήθηκαν τη μονοκλωνική θεραπεία για τον COVID επειδή δεν είναι  μαύρος ή Ισπανός !

Ο Χάρισον Χιλ Σμιθ, ραδιοφωνικός παρουσιαστής από το Τέξας, δεν έλαβε θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα κατά του COVID επειδή είναι λευκός και όχι μαύρος ή Ισπανός.

Ο Smith, ο οποίος παρουσιάζει το American Journal στο InfoWars, έγραψε στο Twitter το Σάββατο ότι του αρνήθηκαν τη θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα για τον COVID επειδή είναι λευκός, προσθέτοντας ότι αυτή η θεραπεία ήταν διαθέσιμη μόνο «για μαύρους και Ισπανόφωνους», την οποία περιέγραψε ως «τρέλα», ο Smith υπέβαλε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα το ιατρικό προσωπικό δηλώνοντας ότι ο μόνος λόγος για την απόρριψή του ήταν η εθνικότητα του..

Η εθνικότητα δεν αναφέρεται σε επίσημα έγγραφα από το HHS του Τέξας και άλλες κυβερνήσεις και πολιτείες, συμπεριλαμβανομένης της άδειας χρήσης έκτακτης ανάγκης του FDA για θεραπεία, που κάνουν λόγο για ομάδες υψηλού κινδύνου.

Σε μια δήλωση στο National File, ο Smith περιέγραψε το περιστατικό ως "το αναπόφευκτο αποτέλεσμα της κρίσιμης φυλετικής θεωρίας που εισχωρεί στην υγειονομική περίθαλψη" και είπε ότι οι συνέπειες της άρνησής είναι "προφανείς και τρομακτικές". Ο φυλετικός εξτρεμισμός δεν είναι μόνο σε τάξεις σπουδών φύλου ή δημοτικά σχολεία, διδάσκεται σε ιατρικές σχολές και έχει επιπτώσεις στον πραγματικό κόσμο». Ο Smith αποκάλυψε επίσης ότι δεν του έδιναν καμία θεραπεία για τον COVID μετά την απόρριψη της μονοκλωνικής θεραπείας.

Πολλοί άλλοι συντηρητικοί και υποστηρικτές της ατζέντας «Πρώτα η Αμερική» εξεπλάγησαν από το βίντεο του Σμιθ. Ο Ντάρεν Μπίτι, πρώην αξιωματούχος του Λευκού Οίκου του Τραμπ και ιδρυτής της Revolver News, είπε ότι η απόρριψη της θεραπείας από τον Σμιθ ήταν απλώς «εξωφρενική».

Φυλετικός εξτρεμισμός? τι ορούς χρησιμοποιούν εκεί στην Αμερική ? ο τύπος όπως εκατομμύρια άλλοι σε όλο το κόσμο οχι μονο δεν έχουν ιδέα από αληθινή ιστορία αλλά έχουν κάνει δεδομένη την ακριβώς αντίθετη, και συνεπώς δεν έχουν ιδέα ότι αποδεκάτισαν απο την Ευρώπη το ευρωπαϊκό λευκό γένος μεσώ κομμουνισμού ως κάκους φασίστες ναζι, απο θανάσιμο φυλετικό μίσος και λενε τα ακριβώς αντίθετα απο τα σχολεία τους σε αλλες κατώτερες ράτσες που έμειναν πολύ περισσότερες, ούτε εχει δει πουθενά την δημοσια υποκίνηση φυλετικού μίσους Good Night White Pride απο άρχο-συμμορίτες με δείκτη νοημοσύνης σκύλου αλλα άκρως ύπουλοι και μοχθηροί που καθοδιγουνται απο ιουδαϊκή φυλή σαν τους Μογγόλους που ειχαν στην σοβιετική ένωση γιαυτό και ειναι όλοι τους τύπου τουρκομογγολοι τύπου άραβες και ίδιας ρατσας με λαθρο .

Καλα στο Ελλαδιστάν όχι άπλα κανένας δεν ξέρει αληθινή ιστορία αλλα οι δογματικοί Νεοέλληνες μη ευρωπαϊκού γένους έχουν πάρει το μέρος των ελληνόφωνων , ούτε καν έχουν καταλάβει ότι έκαναν παιδομάζωμα παιδιών που άνηκαν στο ευρωπαϊκό γένος στο ελλαδικό χώρο, ακόμη και αυτοί που έχουν γράψει για παιδομάζωμα , και εσφαζαν επιλεκτικα όσους ανηκαν στο ευρωπαϊκό γένος και εμοιαζαν με Γερμανους , στο ίντερνετ δε είμαστε οι μοναδικοί που ανήκουμε σε αυτο γένος γιαυτό μας έχουν μανία οι ελληνόφωνοι ιουδαϊκής φυλής και εκαναν και ιντερνετικό πολεμο ηδη απο το 2016.

Όπως έγραφε και ένας ελληνόφωνος το 2017 σε κάποια που έγραψε κατα το εμβολίων στην δικτυακή συμμορία τους ονόματι Ελληνικά Hoaxes : "να εξαφανιστείτε να προχωρήσει το είδος" :

Ούτε η ίδια κατάλαβε γιατι το της το έγραψε αυτό ο ελληνόφωνος το 2017 και το θανάσιμο φυλετικό μίσος τους στο γένος που άνηκε (ευρωπαϊκού γένους ηταν αυτη που είχε σχολιάσει ) γιαυτό τσιρίζουν για ρατσιστές γιατί οι ιδιοι ειναι αληθινοί ρατσιστές ειδικά αν δουν καμια που δεν εχει πέσει στο επίπεδο τους η στο επίπεδο νεοελλήνων ξυπνάει το φυλετικό μίσος τους , αν ειναι καμια που ναι μεν ανήκει στο ευρωπαϊκό γένος αλλα λεει τα ίδια με τους Νεοέλληνες και διαβάζει έγκυρες πήγες τους εκεί δεν εχουν θέμα αφου την εχουν ρίξει στο επίπεδο τους.

Έχουν φτάσει στο σημείο να γράφουν και δημοσια το θανάσιμο φυλετικό μίσος τους στο ευρωπαϊκό λευκό γένος που αποδεκάτισαν μεσώ κομμουνισμού και με τους μογγολοκομμουνιστες τους και οι μάζες να μην καταλαβαινουν τίποτα ούτε αυτές και αυτοί που ανήκουν σε αυτο γένος αφού οχι μονο διαβαζουν Νεοέλληνες που δεν ανήκουν σε αυτό αλλα οι περισσότεροι γύρο τους δεν ανήκουν στο ευρωπαϊκό γένος , και νομιζουν ότι "κακοί" και "ρατσιστές" ηταν τα θύματα τους, και βλέπεις τον καθε γίδι που έχει το θράσος να θεωρεί κιόλας οτι ειναι απόγονος αρχαίων να γράφει για φασίστες και ναζι όταν με αυτές τις λέξεις ταμπέλες εννοούν το ευρωπαϊκό λευκό γένος και οχι άπλα κόμματα , κοινός βλεπεις και στην πράξη πόσο κατώτερες και ελεγχόμενες ειναι οι αλλες φυλές και επειδή ειναι πολύ περισσότερες εχουν ρίξει στο επίπεδο τους τους πάντες, όπως κάποια που δεν είχε ιδέα ότι αυτή ειναι απογονή αρχαιων και οχι όλοι στην Ελλάδα αφού κανένας δεν της το είπε.

Ο άλλος ο "μεγα πατριώτης" και κολλημένος χριστιανός χλευάζει την άρια φυλη σαν άναρχο-συμμορίτης ενώ αυτήν θελουν να εξαφανίσουν απο την Γη αφού αυτοι ειναι οι αληθινοί απόγονοι αρχαιων και νομίζει πως ηταν "ναζιστικές θεωρίες" (οπως οι πύραυλοι και τόσες αλλες τεχνολογίες ηταν ναζιστικές θεωρίες) ενώ φυλετικος χάρτης του 1800 γραφει όλη την Ευρώπη ως άρια φυλη, κοινός όλοι οι Νεοέλληνες που λενε τα ίδια με τους συμμορίτες ουδεμιά σχέση έχουν με αρχαίους και φυλετικά και στην ψυχοσύνθεση τους ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications