Εξαδάκτυλος: Ανοσία της αγέλης μόνο αν εμβολιαζόμασταν όλοι την ίδια στιγμή- Παραδέχονται ότι έλεγαν ψέματα

Ένας εισαγγελέας να τους μαζέψει! χωρίς να πάρει εντολή απο τους συμμορίτες αφου αυτοι δινουν εντολες στους στα goim τους που παριστάνουν τους εισαγγελείς

Τα απίστευτα πράγματα που λένε οι «ειδικοί» κάθε μέρα από το τηλεοπτικό τους στασίδι συνεχίζονται. Απόψε, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθ. Εξαδάκτυλος μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ουσιαστικά αποχαιρέτησε το αφήγημα της ανοσίας της αγέλης αφού δήλωσε πως δεν αρκεί να έχουμε 7- 8 εκατομμύρια εμβολιασμένους (δηλαδή κάπου 80% όπως έλεγαν στην αρχή) αλλά πρέπει να είμαστε όλοι εμβολιασμένοι την ίδια στιγμή για να επιτευχθεί η ανοσία της αγέλης!

Δηλαδή, αντίο ανοσία της αγέλης, αφού πρακτικά δεν γίνεται να εμβολιαστούν μέσα σε ένα μήνα ας πούμε 11 εκατομμύρια άνθρωποι ακόμα και αν το επιθυμούσαν. Εκτός βέβαια και αν ο έγκριτος καθηγητής ξέρει τον τρόπο.

Αλλά δεν έμεινε μόνο σε αυτά ο κ. Εξαδάκτυλος καθώς με περισσή χαιρεκακία είπε ότι τους ανεμβολίαστους θα τους πείσει «η επικινδυνότητα του ιού ή ο θάνατος». Επίσης για τους συναδέλφους του που τολμούν να εκφράσουν αντίθετη από το επίσημο αφήγημα άποψη είπε δημοκρατικότατα πάντα, ότι τα πειθαρχικά όργανα του ΠΙΣ μεριμνούν για την επίπληξή τους αλλά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τονίζοντας πως «Σε πολλές περιπτώσεις έχουν τιμωρηθεί, εκτός δημοσιότητας, με αφαίρεση άδειας ασκήσεως του επαγγέλματος»

Οι «ειδικοί» κάθε μέρα αντιφάσκουν όλο και πιο πολύ .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications