Συμφωνεί με τους ελέγχους η εκκλησία, αλλά «είμαστε ιεροί λειτουργοί και όχι πολιτικοί ελεγκτές»

«Αν η Πολιτεία στείλει δικούς της ανθρώπους για να κάνει τους ελέγχους εμείς θα το δεχτούμε»

Τόσο ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνδέσμου Κληρικών της Εκκλησίας της Ελλάδος Ζαχαρίας Αδαμάκης, όσο και ο εκπρόσωπος Τύπου της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος, τόνισαν ότι συμφωνούν 100% με το να γίνονται έλεγχοι για πιστοποιητικά εμβολιασμού και αρνητικά τεστ των πιστών, αλλά αυτά δεν μπορούν να τα ελέγχουν οι εκκλησίες.

«Αν η Πολιτεία στείλει δικούς της ανθρώπους για να κάνει τους ελέγχους εμείς θα το δεχτούμε, δεν διαφωνούμε με τα μέτρα. Εμείς δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τους ανθρώπους από το να μπουν στους ναούς. Η Εκκλησία έμεινε σταθερή δίπλα στην πολιτεία από την αρχή, μέχρι και να κλείσουν οι ναοί δέχτηκε. Η Εκκλησία σέβεται την προσωπικότητα του ανθρώπου, δεν μπορεί να επιβάλει τίποτα. Είμαστε ιεροί λειτουργοί και όχι πολιτικοί ελεγκτές», είπε ο κ.Τιμόθεος παραθέτοντας την ξεκάθαρη επίσημη θέση της εκκλησίας.

Και πρόσθεσε: «Η Εκκλησία δεν είναι κατάστημα. Μέσα στους ναούς τηρούνται τα μέτρα απαρέγκλιτα».

«Τεχνικά είναι αδύνατον»
«Δυσκολευόμαστε να κάνουμε εμείς τους ελέγχους διότι τεχνικά είναι αδύνατον. Για παράδειγμα στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης έχουμε τέσσερις επιτρόπους, που προσφέρουν εθελοντική υπηρεσία και έναν νεωκόρο. Οι επίτροποι δυσκολεύονται να μπουν στη λογική του ελέγχου, διότι είναι δύσκολο παρότι εμείς συμφωνούμε με τους ελέγχους. Θα πρέπει να βρεθούν άλλοι τρόποι, άλλοι άνθρωποι, κάποιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους», είπε αρχικά ο πάτερ Αδαμάκης.

Απαντώντας στην ερώτηση γιατί δεν θα μπορούσε ένας από αυτούς που ανέφερε να επιφορτιστεί με τους ελέγχους, ο πάτερ απάντησε: «Τα πράγματα στην εκκλησία είναι διαφορετικά από ότι είναι έξω. Οι άνθρωποι αυτοί (σ.σ. οι επίτροποι) πάνε στις δουλειές τους δεν είναι σε καθημερινή βάση εκεί».

Και πάλι μαζί κράτος συμμοριτών και εκκλησιά μετά από 2000 χρονια, το παπαδαριό μάλλον "ξέχασε" ότι είχε κτηνώδες δούλους υπηρέτες και κυνηγούσε όσους δεν πηγαίναν να ψηφίσουν στην εγκαθιδρύση της Δημοκρατίας τους στας αρχαίας Αθηνάς μαζί με τον χριστιανισμό, αυτη που καυχιούνται οι σημερινοί Νεοέλληνες πως ειναι "ελληνική" όταν η αγαπημένη τους Δημοκρατία κυνήγησε και "αυτοκτόνησε" τους μύστες (!)...

Στο τέλος θα μας πουν οι Νεοέλληνες πως και οι εθνικοσοσιαλιστές Σπαρτιάτες Δωριείς ήσαν δημοκράτες και πως η Θεά Αθηνά αρειας φυλης (αυτου του γενους που χλευαζει ο Λιακοπουλος με τους ηλίθιους που έτρεξαν να κανουν τα εμβόλια πρώτοι,δεν μπορείς να ξεχώσεις πλέον ποιοι ειναι δούρειοι ίπποι και ποιοι ηλίθιοι Νεοέλληνες αμφίβολου ρατσας στο Ελλαδιστάν ), ησαν μαύρη "πρόσφυγας" απο την Αφρική (τόσα και τόσα εντελώς παρανοϊκά εχουμε δει να πιστεύουν ως δεδομένα και τα βαζουν και πατριώτες της φακής σε ιστοσελίδες γιατι οχι και αυτο?), ύστερα απο 2000 χρόνια ξανα κάνουν τα ίδια δημοκρατικά πάντα εντάξει τωρα δεν σκοτωνουν καθώς οι μάζες έχουν πέσει σε πολύ χαμηλό πνευματικό επίπεδο όποτε δεν έχουν φόβο, και αρκούνται να κανουν λογοκρισία στο ίντερνετ και τι θα βλέπουν οι μάζες επίσης με αδίσταχτους κτηνώδες δούλους οπως στην αρχαία Αθήνα σαν να μην εχει περάσει μια μέρα, γνωστοί και ως άναρχο-συμμορίτες, ειδικά τωρα που βάλαμε αυτά ελάχιστοι ή κανένας θα το δει στο facebook εντελώς δημοκρατικά, η απορία ειναι αν παρακολουθουν άλλη σελιδα τοσο στενά όσο αυτή τι βάζει στο facebook και μετα δίνουν ελάχιστη απήχηση, καθώς πρώτα μπαίνουν αυτοί και μετα αρχιζει να εμφανίζεται στο facebook σε ελάχιστους παντα, απο μασονικά γραφεία στο Ireland και τα κεντρικά στο Menlo Park (United States) οι εντολές να παρακολουθούν ειναι από ελληνόφωνους στο Έλλαδισταν βεβαία βλέπε EllinikaHoaxes, που σημαίνει οτι αυτοι που μπαίνουν ειναι ελληνόφωνοι οπως ο ελληνόφωνος άναρχο-μασόνος απο την Λακωνία που ειχαν στο ελληνικός βόθρος με έδρα την Βρετανία , και νομιζουν οτι δεν τους βλέπουμε επειδή εχουν δώσει εντολή στο google analytics να μην τους εμφανίζει,o Λιακοπουλος πάντως έχει το ελάχιστο 20 like σε καθε post που σημαίνει οτι τα βλέπουν οι μάζες κανονικά ότι βάζει άρα καμιά λογοκρισία, και κατι τέτοιους υποστηρίζουν οι μάζες γιαυτό έμειναν προβατα και στην εποχη του ιντερνέτ,και ερχεται εδω η καθε βλαμμένη νεοελληνίδα και λεει όλοι λενε τα ίδια και επειδή λένε όλοι τα ίδια σημαίνει οτι ειναι και σωστά στο ηλίθιο μυαλό της, ο Πλάτωνας πάντως δεν είχε ορδές ακολούθους .

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Στα τζαμιά και στις συναγωγές ελέγχουν;
Ή εκεί δεν κολλάει;
Τους ιμάμηδες και τους ραβίνους θα τους μπολιάσουν υποχρεωτικά ή αυτοί δεν κολλάνε;

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications