Όταν νομίζεις ότι τα εμβόλια γίνονται για αυτό  που σου λένε - Bhakdi  :Tα εμβόλια απέτυχαν γιατί αγνόησαν θεμελιώδεις αρχές!

Ο Dr. Sucharit Bhakdi είναι ένας παγκοσμίου φήμης ιολόγος που επειδή όμως έχει επανειλημμένως καταφερθεί εναντίον της εμβολιαστικής υστερίας, λοιδορείται από τα «παπαγαλάκια» των καλαταισμένων media και από τους τηλε-ειδικούς.

Κι όμως το μόνο που κάνει είναι να επαναλαμβάνει βασικές αρχές της επιστήμης που ίσχυαν μέχρι σήμερα τουλάχιστον και τις οποίες επιχειρούν κάποιοι να ανατρέψουν βιάζοντας την λογική προκειμένου να ξεστοκάρουν τα εμβόλια τους.

Σε αυτό το βίντεο με δηλώσεις του, ο Γερμανο-ταυλανδέζος Καθηγητής Ιατρικής Μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο Johannes Gutenberg Mainz,κι επιδημιολόγος στην τελευταία δήλωση του σχετικά με τα εμβόλια Covid αποφαίνεται ότι τα εμβόλια κατά COVID19 απέτυχαν γιατί αγνόησαν θεμελιώδεις αρχές της ανοσολογίας!: «Δεν υπάρχει κανένα εμβόλιο που να βάζετε στους μυς σας που να μπορεί ποτέ να σας προστατεύσει από μια λοίμωξη του αναπνευστικού… όποιος λέει το αντίθετο είτε είναι αδαής είτε ψεύδεται».

Σε αυτό το βίντεο διάρκειας 10 λεπτών, ο Δρ. Sucharit Bhakdi τοποθετείται ως προς τον θεμελιώδη λόγο για το τρέχον κύμα των «προχωρημένων λοιμώξεων» η αποτυχία των εμβολίων κατά του COVID έπρεπε να αναμένεται, επειδή οι θεμελιώδεις αρχές της ανοσολογίας αγνοήθηκαν στο σχεδιασμό τους.

Το πρώτο λάθος ήταν να εστιάσουμε στα αντισώματα αντί στην κυτταρική ανοσία (κυτταροτοξικά Τ-λεμφοκύτταρα) στην αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας του εμβολίου, παρόλο που η κυτταρική ανοσία είναι πολύ πιο σημαντική για την αντιική ανοσία από τα αντισώματα.

Το δεύτερο λάθος ήταν να παραμεληθεί η λειτουργική διάκριση μεταξύ των δύο μεγάλων κατηγοριών αντισωμάτων, που παράγει το σώμα για να προστατευτεί από παθογόνα μικρόβια:

1.Η πρώτη κατηγορία (εκκριτική IgA) παράγεται από κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος (λεμφοκύτταρα) που βρίσκονται ακριβώς κάτω από τους βλεννογόνους που καλύπτουν την αναπνευστική και εντερική οδό. Τα αντισώματα που παράγονται από αυτά τα λεμφοκύτταρα εκτοξεύονται μέσω και προς την επιφάνεια των επενδύσεων. Αυτά τα αντισώματα βρίσκονται έτσι στη θέση τους για να συναντήσουν ιούς που μεταδίδονται στον αέρα και μπορεί να είναι σε θέση να αποτρέψουν τη σύνδεση με τον ιό και τη μόλυνση των κυττάρων.

2.Η δεύτερη κατηγορία αντισωμάτων (IgG και κυκλοφορούν IgA) εμφανίζονται στην κυκλοφορία του αίματος. Αυτά τα αντισώματα προστατεύουν τα εσωτερικά όργανα του σώματος από μολυσματικούς παράγοντες που προσπαθούν να εξαπλωθούν μέσω της κυκλοφορίας του αίματος.

Ο Δρ Bhakdi, MD στη δήλωση του σχετικά με τα εμβόλια Covid αποφαίνεται: «Δεν υπάρχει κανένα εμβόλιο που να βάζετε στους μυς σας που να μπορεί ποτέ να σας προστατεύσει από μια λοίμωξη του αναπνευστικού… όποιος λέει το αντίθετο είτε είναι αδαής είτε ψεύδεται».

Γερμανο-ταυλανδέζος ? Αν ηταν Γερμανό-ευρωπαϊκού γένους θα έβλεπε την απατή και στο άλλο κομμάτι της (το ακομα χειρότερο) και οχι μονο στην ιατρική, επειδή του έμαθαν τα ακριβώς αντίθετα στα σχολεια και σε σχόλες από αυτά που κάνουν , το ίδιο πράγμα ακριβώς κανουν και πολλοι στην Ελλάδα βλεπε Κουβέλας κτλ, αγνοούν εντελώς ότι η φυλη που ειναι και πίσω από τα εμβόλια έχει διαπράξει δυο παγκόσμιους πολέμους και δεκάδες γενοκτονίες και κατηγορεί τα θύματα της ως κακούς που οι ίδιοι αυτοί οι γιατροί βλέπουν την απάτη τους μονο απο ιατρικής άποψης ενώ έχουν κάνει δεδομένα τα ψέματα τους σε όλα τα αλλα .

Ακόμα και ως Γιατροί παγκοσμίου φήμης ιολόγοι δεν έχουν ιδέα καν πως προέκυψε η λέξη ρατσιστής από ποιους και γιατί ενώ ειναι στο αντικείμενο τους, ούτε τον αληθινό λόγο που ίδρυσαν τον ΠΟΥ το 1945 για να ελέγχουν την ιατρική παγκόσμια , δηλαδή ακομα και ως γιατροί δεν ξέρουν βασικά πράγματα που εξηγούν και ολα αυτα που γίνονται σήμερα γιατι άπλα δεν τους τα έμαθαν και δεν τα έψαξαν μονοί τους το ίδιο κανουν εκατομμύρια που άπλα λενε τα ψέματα των συμμοριτών ως δεδομένα,και δεν αναρωτιούνται για τίποτα ακόμα και αν αυτά που τους λένε δεν συμβαδίζουν μεταξύ τους, για παράδειγμα τους λένε οτι ειναι όλοι ιδιοι και ίσοι αλλα αλλα οι ίδιοι τους λενε σπιθαμή γης σε φασίστες ακούει ο άλλος για φασίστες και νομίζει οτι αυτο ειναι κακό και οτι εννοούν άπλα κάποιους σε καποιο κόμμα (!) ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications