Ψυχίατρος Σύρπης:Έχουμε 35% αύξηση των ψυχιατρικών διαταραχών - Σχιζοφρενική η κυβερνητική πολιτική -

Να και ένας που λέει το αυτονόητο :Άργησαν οι ψυχολόγοι να δουν ότι κατι δεν πάει καλα εδώ λες και σχιζοφρενής δίνει εντολές , για μπείτε σε σελίδες άναρχο-συμμοριτών και πείτε μας τι διάγνωση θα κάνετε για τους ψυχοπαθείς σε αυτές που κυκλοφορούν ελεύθεροι και έχουν ονομάσει την πάθηση τους δήθεν ιδεολογία ..

Σε ραδιοφωνική εκπομπή μίλησε ο ψυχίατρος, Γιώργος Σύρπης, που από τέθηκε σε αναστολή καθώς έληξε το πιστοποιητικό νόσησής του.

Όπως τόνισε «από την αρχή είμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά του θεάτρου του παραλόγου» ενώ ανέφερε ότι «έχουμε μεγάλη αύξηση σε περιστατικά που φτάνουν στα ψυχιατρικά τμήματα των νοσοκομείων».

«Έχουμε έξαρση διαταραχών, έχουμε 35% αύξηση περιστατικών, όπως κρίσεις πανικού καταθλίψεις, ακόμα και απόπειρες αυτοκτονίες. Όλα αυτά οφείλονται στην προπαγάνδα», σημείωσε.

«Μέσα στα νοσοκομεία δε συμβαίνει αυτό που παρουσιάζουν. Ξεκίνησαν με την επιχείρηση ελευθερία. Το δεύτερο αφήγημά τους ήταν μπορεί να νοσήσετε αλλά θα το περάσετε πιο εύκολα. Πάει έπεσε κι αυτό. Και τώρα το τρίτο αφήγημα παίχτηκε με το χθεσινό μονόπρακτο. Έχουμε σχιζοφρενική πολιτική.

Προσπαθούν να διχάσουν τον ελληνικό λαό. Εμείς, είμαστε ενωμένοι, αισθάνομαι ότι ο αγώνας μας είναι δίκαιος», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σύρπης στην εκπομπή “Focus 8-11” και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications