Απίστευτες δηλώσεις Μ.Παγώνη: «Ποια Χριστούγεννα; - Να πάρετε μέτρα για να μην βρεθείτε σε κανένα ράντζο»!

Δηλώσεις απίστευτης «τρομοκρατίας» έκανε η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, καθώς «έσβησε» και τα Χριστούγεννα και τρομοκράτησε τους πολίτες... με ράντζα!

Η Ματίνα Παγώνη που προ λίγων μηνών μας έλεγε ότι από Σεπτέμβριο θα βγάλουμε τις μάσκες και ότι από το καλοκαίρι θα τελειώσουμε τον κορωνοϊό! Συγκεκριμένα η Ματίνα Παγώνη είπε «ποια Χριστούγεννα; Ο καθένας να προσπαθήσει να διαφυλάξει την οικογένειά του, να πάρει μέτρα προστασίας για να μη βρεθεί σε ράντζο».

Ναι αυτές είναι δηλώσεις που έγιναν σε τηλεοπτική εκπομπή σήμερα το πρωί!

«Αν δεν εμβολιαστούμε να πάμε 80% plus δεν πρόκειται να γίνει τίποτε» πρόσθεσε η Μ.Παγώνη.

Η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ αναφέρθηκε επίσης στη δύσκολη νύχτα που πέρασαν χθες στο «Σωτηρία».

«Είχαμε μια νύχτα, μια πάρα πολύ δύσκολη, η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου, πήραμε ράντζα δανεικά από τη Σωτηρία», επισήμανε.

«Από τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας πάει το πράγμα για 10.000 κρούσματα αυτή την εβδομάδα», ξεκαθάρισε.

Σύμφωνα με τη Ματίνα Παγώνη, που ζήτησε «καθολικό εμβολιασμό», τα περιστατικά με κορωνοϊό που εισήχθησαν στο νοσοκομείο είναι 28 έως 45 ετών και οι περισσότεροι «ανεμβολίαστοι, βαριές περιπτώσεις ειδικά παχύσαρκοι με υποκείμενα σωληνώθηκαν. Και τα non COVID βαριά περιστατικά».

«Βλέπουμε αποτέλεσμα του συνωστισμού των προηγούμενων ημερών είναι ένας αριθμός και από εκεί» σχολίασε, για την έκρηξη των κρουσμάτων και τις παρελάσεις.

Με δανεικά ράντζα

«Έχει γεμίσει το νοσοκομείο από περιστατικά non COVID, ενώ για τα COVID κλείσαμε κλινικές non COVID για να μπουν μέσα. Τώρα είναι η σειρά της Αττικής, μετά τη Θεσσαλονίκη. Τους έχουμε ξεπεράσει» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Είναι τραγικές οι στιγμές από χθες το βράδυ δεν έχει τελειώσει ακόμα η εφημερία δεν ξέρω τι θα γίνει μέχρι το μεσημέρι είναι φοβερό» πρόσθεσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ. «Ξέρεις, συνέχισε τι σημαίνει να δανείζεσαι ράντζα από το διπλανό νοσοκομείο; Το προσωπικό είναι το ίδιο συν αυτούς που έχουν συνταξιοδοτηθεί… Αυτοί θα αντιμετωπίσουν αυτά που αντιμετωπίζουν συν όλα αυτά».

Να σημειώσουμε εδώ ότι για τα ράντζα έχει απόλυτη ευθύνη η κυβέρνηση η οποία «πόνταρε» όλα τα λεφτά της στα εμβόλια και δεν φρόντισε εδώ και 1,5 περίπου χρόνο να ενισχύσει το ΕΣΥ.

«Εδώ δεν ξέρουμε τι θα γίνει μέχρι τέλους Νοέμβρη είναι τόσο πιεστική η κατάσταση και τα χειρότερα βέβαια είναι μπροστά μας δεν το συζητάμε. Όταν φτάσει σε ένα σημείο να γεμίσει το νοσοκομείο με ράντζα που σημαίνει ότι δε θα μπορέσει να διαχειριστεί όλους τους αρρώστους γιατί είναι πάρα πολλοί, ένα προσωπικό πιεσμένο και κουρασμένο που δεν έχει πάρει άδειες γιατί υπάρχει αναστολή αδειών, καταλαβαίνετε ότι από δω και πέρα τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ γιατί μπαίνει ο χειμώνας και ήδη ξεκίνησαν οι ιώσεις» προειδοποίησε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications