«Υγειονομικές βόμβες» οι εμβολιασμένοι-  Α.Λινού: «Και νοσούν και μεταδίδουν κάτι που επιτείνει την πανδημία»

Τώρα δεν είναι fake news άλλα πριν κάτι μήνες ήταν:Δεν πέρασαν παρά μερικές ημέρες από τον πρώτο «δυναμίτη», με την καθηγήτρια επιδημιολογίας, Αθηνά Λινού, να επιστρέφει με νέο γύρο παραδοχών.

Θυμίζουμε ότι από τη συχνότητα του ANT1 και την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη είχε δηλώσει ότι δεν θα πρέπει να διαχωρίζουμε τον πληθυσμό σε εμβολιασμένο και μη, καθώς όλοι μεταδίδουν και νοσούν:

«Το βασικό είναι να ξαναρχίσουμε να τηρούμε μέτρα, μάσκα παντού, αποστάσεις παντού. Να μην διαχωρίζουμε τον πληθυσμό σε εμβολιασμένους και μη. Όλα τα δεδομένα δείχνουν ότι και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν, απλώς για λιγότερες ημέρες … Παλαιότερα δεν το ξέραμε».

Σήμερα, εκφράζοντας την αντίθεσή της στα νέα μέτρα που επικεντρώνονται μόνο στους ανεμβολίαστους, υποστήριξε ότι θα βοηθήσουν την κατάσταση αλλά όχι επαρκώς καθώς οι εμβολιασμένοι επιτείνουν την πανδημία, αφού δεν ελέγχονται από κανέναν!

Αποτελούν σε ελεύθερη μετάφραση υγειονομικές βόμβες με τη σύμφωνη γνώμη του κράτους, καθώς και νοσούν και μεταδίδουν, αλλά υποχρεωτικό testing επιβάλλεται μόνο στους ανεμβολίαστους:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications