Παπαδάκης: «Πραγματικός Χριστιανός» ο Μητροπολίτης Μυτιλήνης που εκβιάζει ιερείς με το εμβόλιο!

«Έχετε μια εβδομάδα να εμβολιαστείτε αλλιώς θα βγείτε σε ανεργία άνευ μισθού» είπε ο Μητροπολίτης και ο Γ.Παπαδάκης τον χαρακτήρισε «πραγματικό Χριστιανό»

Αδιανόητη είναι η δήλωση που έκανε στη σημερινή εκπομπή του ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Παπαδάκης, καθώς χαρακτήρισε τον Μητροπολίτη Μυτιλήνης, Ιάκωβο, ως «πραγματικό Χριστιανό».

Ο λόγος είναι ότι ο Μητροπολίτης με επιστολή του γνωστοποίησε στους ανεμβολίαστους ιερείς ότι έχουν μια εβδομάδα να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού αλλιώς θα βγουν σε υποχρεωτική ανεργία άνευ αποδοχών!

Δηλαδή ένας «πραγματικός Χριστιανός» είναι κάποιος ο οποίος απειλεί ανθρώπους με πείνα;

«Εντελόμεθα όπως εντός μιας Εβδομάδας προβήτε εις τον εμβολιασμόν κατά του κοροναϊού, ειδ’ άλλως θα σας επιβληθεί αργία άνευ αποδοχών μέχρις ότου εμβολιαστείτε» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Μυτιλήνης στην επιστολή του.

Με τον Γιώργο Παπαδάκη να λέει «μπράβο του, είναι ένας πραγματικός Χριστιανός αυτός».
Φυσικά όλη αυτή η συζήτηση έγινε μπροστά τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, την ώρα που έχει «φουντώσει» η συζήτηση για το εάν θα πρέπει οι ανεμβολίαστοι να μπαίνουν με τεστ στις εκκλησίες.
ν θα μας κάνει εντύπωση εάν σε λίγες ημέρες η κυβέρνηση πει ότι «εμείς δεν το θέλαμε, αλλά μας πίεσαν να το επιβάλλουμε».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications