Από τον Δεκέμβριο ξεκινούν στην Ελλάδα οι εμβολιασμοί παιδιών ηλικίας 5-11 ετών με τα mRNA σκευάσματα της Big Pharma

Ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας ψευδο-Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης για την πανδημία ανέφερε πως τα εμβόλια για τα παιδιά ηλικίας 5-11 ετών δεν θα έχουν έρθει στη χώρα μας πριν τις 20 Δεκεμβρίου.

Από την πλευρά της η κα Θεοδωρίδου Η πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, μίλησε για την πορεία των εμβολιασμών και τη μετάλλαξη Όμικρον, λέγοντας ότι είναι «μονόδρομος η συνέχιση των εμβολιασμών».

Η κυρία Θεοδωρίδου, αναφερόμενη στη νέα μετάλλαξη Όμικρον του κορωνοϊού, «δεν είναι γνωστό πόσο μεταδοτικός είναι ο νέος ιός, αν και λόγω της θέσης των μεταλλάξεων αναμένεται να είναι η μεταδοτικότητα αυξημένη».

Και πρόσθεσε «στην περιοχή που εντοπίστηκε – το νέο στέλεχος – ο ρυθμός αναπαραγωγής του ιού εκτινάχθηκε στο 2, που φαίνεται ότι το νέο στέλεχος επικράτησε του στελέχους Δέλτα».

Σχετικά με τη νόσηση, σημείωσε ότι «τα κύρια συμπτώματα είναι η κακουχία και οι μυελγίες. Όμως να σημειώσουμε στον μικρό αυτό αριθμό των ασθενών, η ηλικία ήταν και νεαρή».

Για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων (γελάνε και οι πέτρες! για άλλο πράγμα απο αυτό που λένε τα επιβάλουν και μάλιστα αποκαλύφθηκε ο μοχθηρός σκοπός που τα επιβάλουν, πάνω που έλεγες οτι η προφητεία του Αδόλφου τι θα γίνει αν κερδίσουν οι συμμορίτες δεν έχει γίνει πράξη ακόμα στο βαθμό που έλεγε, μικρο απόσπασμα της προφητείας που μόλις έχει αρχίζει "τότε η Κορώνα του θα είναι ο Χορός του Θανάτου της Ανθρωπότητας", 80 χρονια περίμεναν αφου ξεπάστρεψαν το έξυπνο γένος να ρίξουν τις μάζες σε ζωώδες επίπεδο ώστε μετα να πάνε απο μονες τους για σφαγή, ο γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας ψευδο-Υγείας λέει σύμφωνα με τον ΠΟΥ που ίδρυσαν οι διεθνές συμμορίτες που ειναι πίσω από τα εμβόλια το 1945, επίσης για άλλο λόγο και οχι για παγκόσμια ψευδό-υγειά, δηλαδή όλοι αυτοί κάνουν οτι τους λεει ο ΠΟΥ παραδέχονται δηλαδή και ότι ειναι άσχετοι και οτι ειναι ιδιόμορφοι πράκτορες ξενών συμφερόντων μπορεί να πει συμφωνα με την διεθνές σατανο-μασονία το ίδιο πράγμα ειναι αντί για το ΠΟΥ )...

Στη συνέχεια και με αφορμή τη μετάλλαξη Όμικρον, η κυρία Θεοδωρίδου ανέφερε ότι «Έχει δημιουργηθεί ο φόβος ότι μπορεί τα εμβόλια να είναι αναποτελεσματικά. Σύμφωνα με τον ΠΟΥ αναμένονται λοιμώξεις και σε εμβολιασμένους, επαναλοιμώξεις δηλαδή, αλλά εκτιμάται ότι μέγεθος του προβλήματος θα είναι μάλλον μικρό».

«Ο ιός όμως μπορεί να ξεφεύγει από τα εξουδετερωτικά αντισώματα που προκαλεί ο εμβολιασμός, σε βαθμό ωστόσο που δεν είναι ακόμα γνωστός. Όμως σύμφωνα με μελέτη που έχει γίνει σχετικά με τη συμπεριφορά του ανοσιακού συστήματος σε προηγούμενες μεταλλάξεις, φαίνεται ότι η κυτταρική ανοσία με τα κύτταρα μνήμης, έχει καθοριστικό ρόλο στην προστασία από τις παραλλαγές του ιού», πρόσθεσε.

«Ο εμβολιασμός παρά την ενδεχόμενη μείωση της αποτελεσματικότητας λόγω των παραλλαγών, εξακολουθεί να είναι ασπίδα προστασίας», τόνισε η Μαρία Θεοδωρίδου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications