Καλάβρυτα: Νέο τραγικό συμβάν - Την τελευταία της πνοή άφησε 40χρονη εμβολιασμένη

Συγγενής της εκλιπούσας: «Τη σκότωσαν στο νοσοκομείο, για να ανεβαίνουν οι αριθμοί»

Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα το πρωί μια 40χρονη στα Καλάβρυτα η οποία αν και εμβολιασμένη με το μονοδοσικό σκεύασμα της Johnson&Johnson, νόσησε από κορωνοϊό.

Μάλιστα, ο άνθρωπος που έχει συγγένεια με το θύμα, έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι οι γιατροί «τη σκότωσαν» και «όχι ο κορωνοϊός».

«Τη σκότωσαν στο νοσοκομείο, για να ανεβαίνουν οι αριθμοί. Αφού έτσι δεν τα βλέπουν κυνικά όλα; Τη σκότωσαν, δεν είχε τίποτα» δήλωσε.

«Ξαφνικά σήμερα το πρωί μας έλεγαν ότι δεν την προλάβαιναν. Τελικά μας ενημέρωσαν ότι διασωληνώθηκε κι "έφυγε". Ρωτούσα ποιος πήρε την απόφαση για διασωλήνωση και δεν μου λέγανε» πρόσθεσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με το οικογενειακό της περιβάλλον, η 40χρονη είχε εμβολιαστεί με το μονοδοσικό της Johnson&Johnson το περασμένο καλοκαίρι.

Τα γνωστά ... δεν θα δώσουν εντολή σε κανένα δίποδο σκύλο τους που παριστάνει τον εισαγγελέα να του κάνουν σύλληψη για διασπορά ψευδών ειδήσεων? αφού πρώτα αποδείξουν ότι δεν την σκότωσαν οι συμμορίτες γιατροί, αφου ειναι τοσο αθώοι γιατί ήθελαν ειδίκους νομούς να μην μπορουν να τους κυνηγήσουν οι συγγενείς των θυμάτων? απλή λογική, για αυτό ελέγχουν και το ίντερνετ ώστε οι μάζες να κοιμούνται διαβάζοντας δίκες τους σελίδες .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications