Πως μια χαζή είδηση έγινε σοβαρή  για σκεπτόμενους: Η Ηλιάκη για τις δυσκολίες που βίωσε τους μήνες της εγκυμοσύνης

H Μαρία Ηλιάκη διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό, αφού πριν λίγους μήνες έγινε για πρώτη φορά μανούλα.

Με ένα βίντεο που ανάρτησε σήμερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε πως εμφάνισε υπεμέρεση της κύησης, μία πάθηση που προκαλείται από τη ναυτία, με αποτέλεσμα η έγκυος γυναίκα να αφυδατώνεται, να έχει ηλεκτρολυτικές διαταραχές και διατροφική ανεπάρκεια.

Μπλα μπλα μπλα!!! πολύ σοβαρές ειδήσεις διαβαζουν ορδες ανεγκέφαλοι στο πρωτο θέμα θέλουν να λέγονται και απόγονοι αρχαίων τα γίδια , η τέτοιες ηλιθιότητες θα βαζουν η θα κάνουν πλύση εγκεφάλου οι ελληνόφωνοι σημιτικής ρατσας σε αυτη οπως σε δεκάδες αλλες ...

Αρχικά γίνεται αναζήτηση μήπως έχει βάλει κάμια φώτο για να δεις τι ράτσας ειναι το μωρό της (βρέθηκε) .

Μέτα λες σίγουρα με νεοέλληνα μη ευρωπαϊκού γένους θα ειναι για να βγει έτσι το μωρό της -(επιβεβαιωθεί )

"Σύμφωνα με το Harvard Health Publishing, τα αίτια της υπερέμεσης δεν είναι γνωστά" ! ότι δεν μας βολεύει δεν ειναι γνωστό το έχουμε ξανα δει το έργο ! το Harvard Health Publishing ειναι το ίδιο που λεει οτι όλοι στην Ελλάδα ειναι με "καθαρό Ελληνικό DNA" ( άλλο που πολλοι μοιάζουν με άραβες! και ξεχάσαν να μας πουν γιατι δεν έχουν όλοι την ίδια ομάδα αίματος ), και πως οι Έλληνες δεν έχουν καμιά σχέση με το ευρωπαϊκό γένος? (γελάνε και οι πέτρες που το έχουν κάνει σημαία αυτο κατι πατριώτες της φακής ), το ξέρουν ότι καποια ατομα συγκεκριμενου γενους στην Ελλαδα ειναι ίδιο γένος και ίδιο αίμα με άτομα του ιδιου συγκρινόμενου γένους ανεξάρτητου χωράς σε ολη στην Ευρώπη Αμερικη Αστραλια κτλ ? αυτοί του συγκρινόμενου γένους ειναι οι απόγονοι αρχαιων και οχι όλοι στην Ελλάδα μονο και μονο επειδή γεννήθηκαν στην Ελλάδα άσχετου τι γένους ειναι , η περιμένουν κανένα πανεπιστήμιο να τους πει το αυτονόητο? (σιγά μην πουν κατι τέτοιο πως θα λένε για κακούς Γερμάνους ναζι μετα? κτλ κτλ κτλ μέχρι και ελληνόφωνοι σημιτικής ρατσας κομμουνιστές βαφτίστηκαν Έλληνες)

Κατά καιρούς ένας σκεπτόμενος σκέφτεται πως γίνεται να γίνονται αιμομιξίες διαφορετικών φύλων χωρίς καμιά επίπτωση στην γυναικά εκτός οτι βγαίνουν είτε μογγολακια είτε σημιτικές φυλές:

Ουπς κάτι τους ξέφυγε έδω αλλα δεν το έγραψαν ξεκάθαρα .... Αν ο μέσος θνητός αντιλαμβάνεται το 10 % απο αυτα που γίνονται γύρο του κάποιοι άλλοι αντιλαμβάνονται τα 90%, οι πρώτοι δεν τα αντιλαμβάνονται λόγω της μειωμένης αντίληψης που έχουν και λόγω και ρατσας σε πολλές περιπτώσεις και την βλακώδες "λογικής" τους, η έχουν αποκτησεί την σημιτική "λογική" ζωντας μαζι και διαβαζοντας τετοιες ρατσες,(κοινός όταν είσαι με τα φίδια γίνεσαι φίδι και εσύ ) άντε τωρα να κανεις ανθρώπους ολους αυτούς που η πλύση εγκεφάλου έχει βγάλει ρίζες στα μυαλά τους και εχουν κανει δεδομένα πράγματα πέραν καθε έννοια λογικής ενώ ειναι άπλα ψέματα ελληνόφωνων σε τέτοιο σημείο που ειναι σαν σου λενε οτι ο γάιδαρος πετάει και επιμένουν κιόλας οτι ειναι σωστό αυτό! ...Φαντάσου τωρα που έχεις φτάσει όλα αυτα τα χρόνια και πόσο πίσω εχουν μείνει ορδές όταν δεν βλέπουν ούτε καν αυτά που συμβαίνουν μπροστά τους , θα σου πετάξουν και ενα μασονικό θεωρίες συνωμοσίας για να καλύψουν την κατωτερότητα τους... Συνειδητοποιεί κανεις σκεπτόμενος σε τι matrix ζουν οι μάζες εδώ και χρόνια ακομα και σε άπλα αυτονόητα πράγματα που έπρεπε να βλέπει ο καθένας, οχι απλα δεν τα βλέπει αλλα έχουν κάνει την παράνοια κανόνα πέραν κάθε έννοια λογικής ?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications