Καταστρέφονται τα μαγαζιά τους και τους φταίνε οι ανεμβολίαστοι: Δεν μπορεί να μπαίνουν χωρίς τεστ στα σούπερ μάρκετ

Φορείς της αγοράς, με μπροστάρη τον πρόεδρο ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργο Καββαθά, ζητούν να παρθούν ακόμα περισσότερα περιοριστικά μέτρα για τους ανεμβολίαστους.

Σε παρέμβασή του στο OPEN ο κ. Καββαθάς από τη μία εξεμάνη εξαιτίας των εκβιαστικών μέτρων που έριξαν απότομα κατά 50% την κίνηση στην αγορά, από την άλλη ζήτησε ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΕΤΡΑ σε όλο το φάσμα της οικονομικής ζωής.

Μίλησε δηλαδή ξανά για είσοδο των ανεμβολίαστων -που τελικά δεν είναι και τόσο…λίγοι όσο προσπαθούν να μας πείσουν κυβέρνηση και “ειδικοί”- στα σούπερ μάρκετ μόνο με την επίδειξη εργαστηριακού τεστ, όπως γίνεται στο λιανεμπόριο:

«Μέτρα οριζόντια! Δεν μπορεί στο σούπερ μάρκετ να μπαίνει κάποιος χωρίς rapid test σήμερα για να πάρει βιομηχανικά είδη και δίπλα σε ένα κατάστημα λιανικής να μπαίνει με τεστ».

Είναι ηλίου φαεινότερον πως η άποψη αυτή των φορέων της αγοράς, που κατέθεσαν την προηγούμενη εβδομάδα αυτοπροσώπως στον πρωθυπουργό, είναι άκρως αντίθετη από την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων καταναλωτών, ανεμβολίαστων και μη.

Δείτε την επίμαχη απαίτηση του προέδρο ΓΣΕΒΕΕ από το 6ο λεπτό:

Post A Comment:

1 comment

aikείπε...

Σας αξιζει,κολοβα ερπετα,να σας πηδαει ο καθε συμπλεγματικος δικτατορισκος,ο καθε συμπλεγματικος φασιστακος.Ανικανοι να δειτε το συμφερον σας,μικροπολιτικα σκουληκια,διαχωριζετε τους πελατες σας,χωρις ουσιαστικο λογο.Γινεστε αβανταδοροι,αυτων που,αδιαφορωντας για τον ανθρωπο,εχουν εντολη να πλουτισουν τα αφεντικα τους.Ουτε για μια τζαμπα μπριζολα,οπως ο Βασιλακοπουλος δεν αξιζετε.Φτου σας.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications